FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-1

Nemec a prins încredere înainte de derby: "Nu mai putem pierde calificarea" + Ce a declarat Bawab

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 22:59

Dinamo a câștigat meciul cu CS U Craiova, scor 2-1. Adam Nemec și Thaer Bawab au vorbit despre acest meci, dar și despre jocul cu Steaua de miercuri, din Cupa Ligii, 4-1 pentru "câini" în tur.

"Nu mă simt ca un erou. Mă bucur că am ajutat echipa cu golurile mele. Am câștigat un meci foarte important. Suntem fericiți pentru rezultat.

E o perioadă scurtă de când a venit Cosmin Contra, dar am observat că e un antrenor interesant, tânăr. A venit însă doar de 10 zile, nu putea face mari schimbări.

A lucrat la atitudine. Trebuie să dăm 100%, să ne apărăm bine. Eu cred că am făcut-o bine până acum. Sper să ajungem în play-off și să jucăm din ce în ce mai bine", a zis Nemec la TV Dolce Sport. 

...despre jocul cu Steaua: "Rezultatul din tur cu Steaua e foarte bun. Chiar nu cred că mai putem pierde acest avantaj"

Acesta a fost completat de Bawab: "Sunt fericit de meciul pe care l-am făcut. Cred că meritam victoria. Pentru noi era vital să câștigăm. Mai avem nevoie de o victorie. Trebuia să facem asta pentru suporterii ăștia minunați. Trebuie să ne calificăm în play-off pentru ei. Sunt cei mai frumoși suporteri din România. Deși suntem în situația în care suntem, au venit lângă noi. Strigă tot meciul pentru noi. Le dedic victoria, mai avem o finală, trebuie să fim acolo".

...despre Craiova:"M-am întâlnit cu mulți colegi pe care i-am avut la Craiova. Am trăit o perioadă frumoasă. Sincer nu mă așteptam să ajungă în situația în care să rateze play-off-ul. Îi văzusem acolo, sus, când am revenit în România, dar s-au relaxat, credeau că e gata totul și iată că după 3 înfrângeri au probleme. Dar nu e problema mea"

....despre meciul cu Steaua: "Dacă Dinamo va juca așa cum a făcut-o azi, mi-e greu de crezut că poate rata calificarea în fața Stelei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează