FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nemilos! MM îi pune la punct pe Rednic & Șumudică și anunță: "Cu mine în cadrul clubului, el nu poate ajunge la FCSB" + Cum explică forma slabă a jucătorilor aduși de la Viitorul

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 22:09

MM Stoica i-a "înțepat" și pe Mircea Rednic și Edward Iordănescu, tehnicienii despre care s-a vorbit că ar negocia cu Gigi Becali. 

"Dică a eliminat Plzen, s-a calificat în primăvara europeană, ceea ce e foarte greu. Acum e pe locul 1. Despre ce vorbim? De ce vorbim de Rednic, de Edi Iordănescu? E vorba de lipsă de colegialitate din partea lui Rednic sau Edi Iordănescu. Era normal ca ei să iasă să spună că n-a fost nicio discuție între ei și patronul Stelei.

Cu mine în cadrul clubului, Șumudică nu poate ajunge la FCSB. Gigi mi-a făcut o singură promisiune: că niciodată nu mă va obliga să colaborez cu un antrenor cu care eu nu vreau să lucrez", a declarat MM la TV Digi Sport.

"Gigi comunică în permanență cu mine. Problema noastră e absența lui Pintilii. E foarte greu de înlocuit. Doar când pășește în vestiar se vede că e important. Când ești Steaua și îl ai pe Gigi patron, ești liniștit!"
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Tot mai multă lume din fotbalul românesc încearcă să găsească explicații pentru forma slabă arătată de Florin Tănase, Dragoș Nedelcu sau Florinel Coman, jucătorii veniți de la Viitorul la FCSB.

Prezent în studioul TV, Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a încercat să explice forma dezamăgitoare a "perlelor" lui Becali:

"Gică Hagi nu-i cerea lui Florinel Coman să se apere. Astea sunt informațiile pe care le-am primit. I-am spus lui Gigi încă de atunci. La noi nu se poate ca Florinel Coman să nu se apere! Poate Budescu să nu se apere, dar el face asta, chiar dacă o face pasiv. Dar Budescu chiar rezolvă meciurile!

Nu ne putem permite ca jucători precum Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase să fie scutiți de faza defensivă. La Steaua trebuie să te cheme Chipciu, să vii de la Brașov la Steaua și să fii senzațional. Doar oamenii care percep fenomenul ăsta realizează cât de bun a fost Chipciu. Asta înseamnă să ai valoare. Să fii Pintilii, să-ți cauți echipă prin bazinele carbonifere ale Văii Jiului, apoi să te duci la Internațional Curtea de Argeș, să vii la Steaua și să te impui din prima secundă. 

Să nu cumva să se acrediteze ideea conform căreia acești jucători nu s-au adaptat la Steaua! Dar dacă ceilalți ar învăța de la Florin Tănase să se antreneze cum o face el, ar fi senzațional. El rămâne după fiecare antrenament să lucreze suplimentar. Și Teixeira e remarcabil. Teixeira nu stă nici măcar o secundă la antrenamente. Îi transmit lui Gică Popescu faptul că Dică face perfect antrenamentele tactice".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Aprilie 2018, 18:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Aprilie 2018, 16:35

Ar fi si pacat ca vreunul din ei sa ajunga la *** condus de madam ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  06 Aprilie 2018, 15:39

,,Nemilos" Mimisor umple paginile gazetei.v-ati prostit de tot,te saturi de lingai,in gazeta,in politica...mai cu bărbăție mai,mă rog...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează