FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nemilos! Șumudică o face praf pe Dinamo: "N-am văzut în viața mea o echipă atât de slabă!" + Înțepături pentru Miriuță

Șumudică a sărborit întotdeauna cu fast victoriile împotriva lui Dinamo // FOTO: Raed Krishan
Șumudică a sărborit întotdeauna cu fast victoriile împotriva lui Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 17:46

Marius Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor, a criticat în termeni duri ultimele evoluții ale lui Dinamo din Liga 1, despre care spune că practică cel mai slab joc din ultimii ani. Totodată, fostul antrenor al Astrei l-a înțepat pe Vasile Miriuță, cu care a avut un conflict în trecut.

" Dinamo arată rău de tot. De fapt, nu arată rău, arată foarte rău. Una dintre cele mai slabe prestaţii din ultimii 10 ani. N-am văzut în viaţa mea o echipă atât de slabă la Dinamo.

Toată lumea arunca vina pe Contra. Eu stau şi mă gândesc, un antrenor când vine la o echipă, dacă nu merge ceva, începe şi dă vina pe cel care a fost înainte. Dacă are rezultate, se laudă că a făcut el mare performanţă. Nu e normal. Asumă-ţi tot în momentul în care vii şi semnezi contractul. Nu-ţi poţi asuma că pierzi un meci? O arunci pe ăla din spate?", a declarat Marius Șumudică, potrivit TV Telekom Sport. 

Citește și: Șumudică a vorbit despre Dică » Ce a spus despre antrenorul stelist: "Să îi transmiteți asta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
zecs93
zecs93  •  02 Octombrie 2017, 03:31

Asa nebun cum este Sumudica dar eu pe el il vedeam solutia cea mai buna pentru banca noastra, yitati ce face in turcia cu kayserispor ( locu 3 in turcia) se bate cu echipe cu sute de milioane la buget ( kayserispor) e un fel de chiajna al turciei, nu mai zic de primavara europa league cu Astra Giurgiu si nu in ultimu rand e cel mai bun motivator de echipe din Romania, de departe.... dar negoita prefera lachetii gratis care nu au cerinte

bobbytza42
bobbytza42  •  01 Octombrie 2017, 23:50

Nu sunt nici Dinamovist,nici Stelist...dar inclin sa-i dau dreptate lui Sumudica...uitati-va la palmaresul de "mare antrenor" al lui Miriuta...pe unde a antrenat el 90 % din echipe au retrogradat...nu degeaba l-au dat nemtii de la Cottbus afara...totdeauna dupa partida dadea declaratii cum ca e multumit de jocul echipei si de evolutia jucatorilor iar cand era intrebat cum de au reusit numai un agl(in cel mai fericit caz),raspunsul lui era ca si cel pe care il da actualmente:..."asta e...vom incerca mai mult data viitoare"...si uite asa se ajunge la retrogradare...

calinescu_
calinescu_  •  01 Octombrie 2017, 19:42

PARTIAL CORECT SUMI ....!!!!! CONTRA @MUTU IMPREUNA CU DANCIULESCU AU ADUS DINAMO UNDE ESTE ACUM ....!!!!!! PRIMUL LUCRU CARE TREBUIA FACUT ERA INDEPARTAREA CELOR TREI DIN CLUB ....!!!!!! CUM SA-I DAI AFARA PE PALICI , BUSULADZICI SI NISTOR FARA SA ADUCI NIMIC ?????????? CEI TREI ERAU "NUCLEUL" DE JOC A LUI DINAMO , CEI CARE FACEAU JOCUL , ACUM NU MAI AVEM NIK ACOLO ....!!!! CINE SA PASEZE" FILTRANTE" LUI NEMEC , HANK SAU COSTACHE ????????????? ABSOLUT NIMENI ....!!!!!! NASCIMENTO E BUN SA-I FACA PANTOFII LUI NISTOR .....!!!!!! ALBIN , BOKILA SI SOLOMAO SUNT RELICVE .....!!!!!!!! ARE SI VASILE PARTEA LUI .....!!!!!!! CUM SA JOCI NASCIMENTO INCHIZATOR ???????????????? E DE NEINTELES ....!!!!!!! ERAU TREI SOLUTII :STELIANO FILIP , DUDEA SAU IONUT SERBAN .......!!!!!! ORICUM DUPA CELE TREI MECIURI SI MIRIUTZA E O MARE DEZAMAGIRE .....!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează