FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR 1-0

Nervi la Petrolul după victoria cu CFR! Un jucător a surprins la interviuri: "N-am fost obișnuit să joc cu fustiță"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 01:39

Petrolul a reușit a doua victorie din acest sezon, scor 1-0, cu CFR Cluj pe teren propriu. Adrian Ropotan a fost unul dintre cei mai buni oameni ai gazdelor.

Mijlocașul are însă un motiv de nemulțumire. Consideră că în Liga 1 se acordă prea repede fault și cartonaș galben și el e nevoit astfel să se "readapteze".

"Am șapte cartonașe galbene, nu opt. Eu încerc acum să mă controlez, să mă readaptez la fotbalul care se prestează în România pentru că nu am fost obișnuit să joc cu fustiță, dar trebuie să te adaptezi pentru că altfel ești certat.

Dacă ne uităm prin alte campionate, vedem că sunt dueluri pentru care în România s-ar da trei roșii și trei ani de pușcărie”, a spus Ropotan la microfonul Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  28 Noiembrie 2015, 14:29

sa ma gogo pe fcsb, echipa ei de fustite si fanii ei carora le place morcovul. o echipa de demoazele cu o mentalitate de balerine, mentalitate pe care au imprimat-o intregii ligi fcsb ginuta iorguleasca. Ropotane, tu esti fotbalist adevarat, respect si tot inainte!

ion2010
ion2010  •  28 Noiembrie 2015, 09:14

Nu s-a gasit nimeni sa-i explice acestui "creier fracturat" de Ropotan ca acest joc de fotbal are si reguli? Ii spun eu atunci: Ropotane, cand intri la minge ca un disperat si lovesti adversarul pe care-l bagi in boala, atunci se acorda minim "galben". Acum stii, da?

calinescu_
calinescu_  •  28 Noiembrie 2015, 08:51

FELICITARI ROPOTAN ....!!!! AI PLECAT" VEDETA" SI TE-AI INTORS FOTBALIST ....!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează