FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

Nervii au cedat complet înaintea meciului FC Botoșani - Dinamo: "E ca în Siberia! Suntem o ligă de proști!"

FOTO: Cristian Prisăcariu
FOTO: Cristian Prisăcariu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 20:59

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a reacționat nervos după ce arbitrul Andrei Chivulete decisese inițial amânarea partidei cu Dinamo timp de o oră, în ciuda faptului că ninge abundent la Botoșani. 

"Mi se pare că suntem într-o zonă în care lumea devine neserioasă. Suntem o ligă de proşti. Jucăm mâine, poimâine, peste două săptămâni. Am avut folie pe teren până la ora 18:00, am avut 70 de oameni. Ce putem face cu ninsoarea asta?

Să ne sancţioneze. Mâine va ninge la fel. Stau oamenii în vestiar şi beau ceai. E o prostie. Regulamentul e semi-idiot. Am plecat de la stadion, nu e nimeni pe stadion. Jucăm fără spectatori cu Dinamo? E ca în Siberia", a spus Iftime, la TV Digi Sport.

Ulterior, s-a stabilit ca meciul să nu se dispute deloc în această seară, anunțul oficial privind reprogramarea partidei urmând să fie făcut în perioada următoare. 

Vezi aici desfășurarea completă a evenimentelor care au dus la amânarea meciului FC Botoșani - Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
vicol_vali
vicol_vali  •  18 Martie 2018, 06:55
Postat de mcaltu pe 17 Martie 2018, 23:11

Da.... am vazut si eu...*** a jucat pe un gazon si aia de la astra pe altul... de aia le au dat 2 boabe :-))))

Să dai o primă care nu-i în contract este cam dubios. Norocul lui InterAgro este că dă Dragnea cu biciul în DNA. :)).

vicol_vali
vicol_vali  •  18 Martie 2018, 04:08

A fost greu pentru Domnul Bucșaru/Iftimie să declare terenul impracticabil pentru fotbal. Iar Gigi se bucură. Mai mulți bani cheltuiți de Dinamo, decât de FCSB. Moruțan este U Cluj!

mcaltu
mcaltu  •  17 Martie 2018, 23:11
Postat de zagna pe 17 Martie 2018, 21:57

Domnule iftime, liga este o asociere a 14 echipe, regulile sunt facute de reprezentantii echipelor. Dvs.pe cine acuzati, rusii/ americanii ? Utati-va mai bine in oglinda...

Da.... am vazut si eu...*** a jucat pe un gazon si aia de la astra pe altul... de aia le au dat 2 boabe :-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close