FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nervos pe cerinţele celor de la MApN, Ilie Năstase reacţionează: "Cer prea mulţi bani" » Propunere inedită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 19:44

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, crede că negocierile dintre Steaua şi MApN nu au ajuns la un consens din cauza cerinţelor exagerate ale celor care deţin marca. 

Ilie Năstase le cere suporterilor să vină la el şi să meargă împreună să negocieze în numele Stelei.

"Aş pune pe tricoul Stelei chipul lui Gigi Becali, dacă omul tot dă bani. Oricît ar cere, cei din Armată nu prea au dreptul să ceară. Dacă nu era Gigi Becali, Steaua nu mai exista.

Mîine mă duc eu cu Argăseală la MApN să negociem, sunaţi-l acum, să vedeţi cîţi bani le cere. S-au cerut foarte mulţi bani şi, de aceea, reprezentanţii Stelei nu s-au mai dus la negocieri.

Suporterii ar trebui să meargă la negocieri. Mă duc eu cu ei, să vină la mine şi merg cu ei să negociem în numele Stelei pentru că echipa asta nu e numai a lui Gigi, e şi a noastră, a suporterilor", a spus Ilie Năstase la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
marciprius
marciprius  •  08 Ianuarie 2015, 18:08

Bai nenorocitule,nu uita ca mananci pensie militara foarte babana,mai boule! Nu critica Armata care te-a facut general-maior sau general locotenent! Gradele astea se obtin pe campul de lupta nemernicule,nu prin hotel cu curve! Au murit multi militari in razboaie si nu au visat la gradul tau si la pensia ta!

costeltudor
costeltudor  •  08 Ianuarie 2015, 12:16

Analfabetul asta nu știe bine sa scrie si se duce el la negocieri ! E hazliu.

adicn
adicn  •  08 Ianuarie 2015, 09:25
Postat de jokerox pe 08 Ianuarie 2015, 08:09

Suporterii Stelei? Care? :)) Suporterii stelei sunt in majoritate persoane care nu pot digera esecurile, oameni lasi, asa ca isi aleg ca echipa pe care sa o sustina pe cea care este mai in forma sau pe cea mai titrata. Cand steaua mergea prost, mai venea cineva la meciuri? Daca scade temperatura sub 10 grade, aveti stadion gol. Din toti suporterii vostri, sunt 10% fanatici, 5% intelectuali si restul o adunatura de frustrati. :D

Și mă rog cum ai ajuns la această concluzie stimate domn(bănuiesc, nu sunt sigur), ai făcut un sondaj? N-ar fi mai potrivit să-ți dai cu părerea despre insolvență, locul 8(momentan) și alte lucruri de genul? Puțină decență n-ar strica nimănui, fie el dinamovist, rapidist, etc. .

Vezi toate comentariile (37)
Comentează