FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nici Contra nu îi convine! Rednic atacă: "N-o să mai fie ca atunci, da?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 10:32

Mircea Rednic a ținut să-l înțepe pe Cosmin Contra, cel care este cel mai posibil înlocuitor al lui Ioan Andone la Dinamo. 

Tehnicianul nu uită condițiile în care Cosmin Contra a venit la Petrolul. "Contra sa nu uite ca acum Dinamo este e o echipa pe care trebuie s-o construiesti. N-o sa mai fie ca la Petrolul cand a preluat echipa dupa mine, da?", a spus Rednic la Dolce.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
bogdany8
bogdany8  •  22 Octombrie 2016, 02:21
Postat de juliusmad pe 21 Octombrie 2016, 15:07

dinamo joaca in europa league?? pfff, am pierdut meciul lor :)))

Bine ca nu l-ai ratat pe ala in care o echipa din liga 2 era sa va bata. Hai Zurich.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Octombrie 2016, 17:52
Postat de mariuss72 pe 21 Octombrie 2016, 13:40

De ce cenzureaza astia numele Zurich? :))))

*** vorbind de Europa = cenzurat Chiar nu mai ai simtul ridicolului amice?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  21 Octombrie 2016, 17:22

STRAMBU E CEL MAI MESERIAS ANTRENOR DIN LIGA I .....!!!!! PACAT CA E STRAMB SI A MAI MANJITO SI PE FIE-SA CU COMISIOANELE INCASATE PE NEDREPT DE LA NEGOITA ....!!!! MAI STRAMBULE , ESTI CEL MAI BUN ANTRENOR , NEGOCIAZA-TI UN SALARIU PE MASURA SI LASA NAIBII COMISIOANELE ....!!!! CONTRA PARE UN ANTRENOR CEL MULT MEDIOCRU CARE A PRIMIT MULTE SANSE PE CARE LE-A RATAT .....!!!!! DECAT CONTRA , MAI BINE TALNAR ....!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează