FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nici nu a reînceput Liga 1 și Steaua are deja probleme: "Uitați-vă la jucători!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 14:23

Marius Lăcătuș, fost jucător și antrenor la Steaua, a vorbit despre echipa roș-albastră și despre lupta pentru titlul de campioană.

"Reghecampf va trebui să fie atent și să gestioneze foarte bine lotul. La Steaua e concurență mare pentru locul de titular și va fi luptă acerbă.

Jucători importanți vor sta pe bancă la unele meciuri. Asta nu va fi ușor de gestionat. Uitați-vă la ce fotbaliști are Steaua la mijloc în acest moment", a spus Lăcătuș la DolceSport.

"Va fi un sezon foarte interesant și vor fi meciuri spectaculoase. Astra este favorită la titlu. Plecarea lui Budescu poate conta mult, dar Astra are lot foarte bun. Cred că Astra, Viitorul, Steaua și Dinamo sînt echipele care se bat la titlu" Marius Lăcătuș

FC Steaua Bucuresti SA Logo.jpgtransferuri STEAUA

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: Popadiuc, Chitoșcă, Ștefănescu (Ceahlăul), Bourceanu (liber), Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Pîrvulescu (FC Voluntari), Marica (liber), Momcilovici (Pandurii), Bawab (CS U), Gebhart (Nurnberg), Tamaș (liber)
Plecări: Guilherme, Alcenat, Breeveld, Tade, Aldea, Tîrnovan (scoși din lot), Ștefănescu, Tudorie, Enceanu (FC Voluntari),  Tahar (Boavista)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  12 Februarie 2016, 22:01

ar fi deosebit de simplu daca chipciu si popa nu ar fi titulari de drept, doua antitalente!

cris4co
cris4co  •  12 Februarie 2016, 20:57

O sa ninga cu cartonase galbene si rosii ! Alta data sa nu mai fentati nationala...

khal_37
khal_37  •  12 Februarie 2016, 18:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Exact. Va fi o lupta pe viata si pe moarte intre democratie si neocomunism unde anghelache si negoita sunt doi piloni grei.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează