FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nici o zi fără evenimente la Petrolul! Prahovenii au adus un jucător cu CV impresionant, dar altul a fugit din cantonament

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 16:33

Petrolul continuă campania de achiziții cu fostul internațional algerian, Karim Ziani. Fotbalistul de 33 de ani s-a înțeles cu formația prahoveană pentru 6 luni.

Mijlocașul ofensiv a impresionat cu tehnica sa și a jucat la echipe tari precum Olympique Marseille (2007-2009), Wolfsburg (2009), El Jaish (2011) și Al Arabi (2013).

Ultima dată a evoluat la Dibba Fujairah, în Emiratele Arabe Unite. Fotbalistul a strîns 62 de selecții în naționala Algeriei și a pus umărul la calificarea echipei la Campionatul Mondial din 2014.

Gevaro a fugit

Gevaro Nepomuceno a fugit din cantonamentul echipei în noaptea trecută pentru a merge în Portugalia unde e dorit de Maritimo.

Fotbalistul se află sub contract cu Petrolul pînă în 2017. Dacă nu se va întoarce, clubul este decis să-l suspende.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bdgeorge
bdgeorge  •  01 Februarie 2016, 21:29
Postat de cainelup pe 01 Februarie 2016, 16:56

"Nici o zi fără liniște la Petrolul" = in fiecare zi e liniste la Petrolul. Ignorantilor, voi ati auzit de negarea negatiei ?! E echivalenta cu o afirmatie. Maamaaaa....ce melteni.......

Ne-ai dat gata "intelectualule"..problema ta e cu cititul ca vad ca stai bine cu gramatica..scrie:"Nici o zi fără evenimente" EVENIMENTE..!!! nu liniste..sau ai descoperit gramatica si ai vrut sa arati cat de destept esti tu.. transferul il numesc extraordinar sincer un fotbalist care a trecut pe la OM si Wolfsburg care a fost titular in selectionata Algeriei e un fotbalist bun ..

gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2016, 18:42

titluri tipice gesepe,

bunga_bunga
bunga_bunga  •  01 Februarie 2016, 18:02
Postat de cainelup pe 01 Februarie 2016, 16:56

"Nici o zi fără liniște la Petrolul" = in fiecare zi e liniste la Petrolul. Ignorantilor, voi ati auzit de negarea negatiei ?! E echivalenta cu o afirmatie. Maamaaaa....ce melteni.......

corect, bine punctat. n-ai ce sa le ceri ***. pe de alta parte, o veste buna pentru Petrolul, am scapat de nepotu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează