FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV, TVR 1

Nici Steaua n-a scăpat de suspendări! Piesele grele vor lipsi din Derby de România

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 22:46

Veştile proaste continuă pentru Mirel Rădoi. Cu Papp, Kharja, Enceanu şi Muniru accidentaţi, steliştii au mai primit aseară o lovitură în vederea meciului cu Dinamo de pe 22 noiembrie.

Chipciu şi Tahar au fost avertizaţi de arbitrul Cătălin Popa şi au ajuns la cota patru "galbene" în acest sezon, fiind suspendaţi pentru Derby de România. Chipciu a făcut un gest prostesc pentru care a fost avertizat, l-a călcat pe picior pe Martinus în minutul 66, în timp ce Tahar a făcut un fault în prima repriză a jocului de la Cluj, tot asupra botoșăneanului.

În vederea meciului cu Dinamo sînt şanse mari ca Rădoi să se poată baza pe Hamroun, dar şi pe revenirea lui Ad. Popa, suspendat pentru partida de aseară.

Dinamo i-a pierdut şi ea pe Andrei Marc şi Cosmin Matei, ambii suspendaţi după ce au primit al patrulea "galben" cu Timişoara.

Meciul dintre Dinamo și Steaua va avea loc pe 22 noiembrie, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, Dolce Sport 1, Look TV, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
satyricon
satyricon  •  09 Noiembrie 2015, 10:38
Postat de dash.berlin pe 09 Noiembrie 2015, 09:02

Arbitrul a avut partitura scrisa dinainte....a stat cu ochii pe Chipciu ca pe butelie si pana la urma tot degeaba i-a dat cartonas galben :| o mizerie de arbitru.....

Cum sa dai galben pentru ca l-a calcat, Chipciu fiind cu spatele la adversar? Nu a fost intrare dura, gest nesportiv, a fost o intamplare. Ok, dai fault, dar de ce galben? Mi se pare normala reactia nervoasa a lui Chipciu de dupa cartonas.

satyricon
satyricon  •  09 Noiembrie 2015, 10:35
Postat de stelbz pe 09 Noiembrie 2015, 08:26

Ha, ha... Auzi, piesele grele.... Chipciu o fi considerat si el piesa grea ? Aseara a fost iarasi un zero barat. Asta nu-si mai revine. Mai bine ca nu joaca, si-asa sta degeaba in teren.

Esti inca o dovada a faptului ca a fi suporterul unei echipe sau alteia nu te face mai destept.

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Noiembrie 2015, 09:03
Postat de stelbz pe 09 Noiembrie 2015, 08:26

Ha, ha... Auzi, piesele grele.... Chipciu o fi considerat si el piesa grea ? Aseara a fost iarasi un zero barat. Asta nu-si mai revine. Mai bine ca nu joaca, si-asa sta degeaba in teren.

Vorbesti aiurea .Chipciu face parte din jucatorii care pun suflet in Derby...intotdeauna a jucat foarte bine contra mizeriei din stefan cel mare .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează