FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nici ultrașii nu-l mai cred pe Florin Talpan! Sondajul care îi dă de gol pe fanii Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 09:04

Florin Talpan a emis ieri un comunicat prin care le cere agențiilor de presă să nu mai folosească numele de Steaua pentru echipa lui Gigi Becali. 

Chiar și așa, pe pagina de Facebook a celor de la MApN a fost folosit acest apelativ, tot ieri, cu puțin timp înainte ca acest comunicat să fie trimis. 

Pe site-ul fc steaua.ro, una dintre platformele cele mai importante ale fanilor, inclusiv a celor care formează nucleul ultraşilor, de foarte multă vreme există un sondaj la care cei care votează sunt întrebaţi dacă actuala echipă e continuatoarea FC Steaua.

Majoritatea covârşitoare a celor aproape 4.500 de opţiune au mers în direcţia "Da".

Consideraţi că FCSB este continuatoarea FC Steaua?
Da 76%
Nu 19%
Nu ştiu 4%

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
151592498570822
Relu Stefanescu Stefanescu Relu  •  30 Iulie 2016, 21:53

Ba tâmplă *** lasa steaua in pace nu tebaga tu maniacule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alegzander19
alegzander19  •  30 Iulie 2016, 19:16
Postat de Lengyel Adrian pe 30 Iulie 2016, 10:46

Problema este ca a cheltuit banii unei tari care nu are spitale ,infrastructura si multe altele!!! Si o alta problema cel putin la fel de grava este ca acest biped si altii ca el sunt platiti din banii nostri!!!

Si o sa mai cheltuiasca .. alta problema grava. Diar ca sa deschida proces in instanta va trebui sa plateasca o taxa de timbru .. care la cele 37 mil Euro cerute nu va fi deloc mica, cel putin 6 cifre in Euro!!!

valentinn10
valentinn10  •  30 Iulie 2016, 17:06

De nicio peluza nu avem nevoie , STEAUA merge bine fara sprijinul asazisilor suporteri. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează