FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nici un meci fără incidente! Dinamoviştii şi-au dat din nou în petec

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 15:28

Trei suporteri dinamovişti au fost reţinuţi sîmbătă seară de Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanţa şi duşi la sediul Poliţiei după ce asupra lor s-au găsit materiale pirotehnice.

"Trei persoane au încercat să introducă pe stadion materiale pirotehnice şi li s-au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale. Este vorba de o infracţiune care pedepseşte conform legii", a declarat purtătorul de cuvînt al Gruparii de Jandarmi Mobile Tomis, locotenent Codrin Popoiu.

De asemenea, alţi cinci suporteri ai echipei Dinamo Bucureşti au fost conduşi la Secţia 1 Poliţie din Constanţa după ce au provocat un scandal într-un bar din Constanţa şi au fost amendaţi pentru consum de băuturi alcoolice într-un loc public, întrucît au continuat să bea şi să facă scandal şi în afara barului. Cuantumul amenzilor aplicate celor cinci suporteri a fost de 1200 lei.

În schimb, aceştia au declarat că au fost agresaţi şi încătuşaţi pentru simplul motiv că sunt suporteri ai echipei Dinamo. Formaţia bucureşteană a fost însoţită la Constanţa, conform Jandarmeriei, de o galerie formată din 350 de persoane.

Sursa: mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
newentry
newentry  •  19 Noiembrie 2012, 19:46

Mingea aia în plus de s-a introdus în teren n-ați arestat-o , n-a fost ” o infracţiune care pedepseşte conform legii"? Căcănarilor!

andinamodrei
andinamodrei  •  19 Noiembrie 2012, 14:59
Postat de vaalah pe 18 Noiembrie 2012, 19:47

Noi cu campionatul numărul 24 și primul loc din grupa Europa League ei cu, colapsul financiar și insolventa ce bate la ușă .

cand joci in uefa si o echipa joaca in prima mansa cu juniorii si in cea de-a doua cu rezervele , inseamna respect fata de adversar? iti spun eu : NU ! inseamna sfidare, lipsa de interes , iar pt oi performanta, desigur !! cand majoritatea echipelor se dau la o parte in campionat in fata ta , inseamna ca esti campiuon de carto ? iti spun eu DA . asa ca , blatistilor, ati furat pana acum si veti fura mereu , asta e spiritul turmei dintre cimitire

vaalah
vaalah  •  18 Noiembrie 2012, 19:47
Postat de bluered_sky pe 18 Noiembrie 2012, 19:39

noi cu rezultatele, voi cu tortele...pe bune ca imi place!

Noi cu campionatul numărul 24 și primul loc din grupa Europa League ei cu, colapsul financiar și insolventa ce bate la ușă .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close