FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Nicolae Badea anunţă: "Jucăm cu Barcelona 100%. Meciul cu Rapid s-a reprogramat pentru 18 decembrie"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 23:42

Rapidiştii au acceptat amînarea meciului cu Dinamo din etapa a 4-a pentru ca dinamoviştii să joace amicalul cu Barcelona. Nicolae Badea a anunţat şi cînd se va disputa derby-ul. 18 decembrie este data găsită liberă pentru programarea acestui meci.

"Jucăm 100% cu Barcelona, pentr asta am stabilit de comun acord ca meciul cu Rapid să se joace pe 18 decembrie. Totul este pus la punct", a spus Badea la Fanatik Show pe Digisport.

Dinamo - Barcelona se va juca pe 11 august, în timp ce Dinamo - Rapid era programat pe 12 august, la doar o zi de meciul cu "extratereştrii". Derby-ul va fi astfel ultimul meci oficial din Liga 1 pentru cele două echipe, urmînd ca după acest meci cele două să intre în vacanţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bigiu
bigiu  •  20 Iulie 2012, 14:45

LA RAPID VAD K MAI SUNT OMENI KARE GINDESC.

rosso_nero
rosso_nero  •  20 Iulie 2012, 12:33

Zicetimi va rog daca cartonsele pe care le-au luat jucatorii lui Dinamo in super cupa se cumuleaza cu cele ce vor fi luate in campionat. In cupa si campionat se cumulau cel putin. Este valabil si pt supercupa?

biancorossi
biancorossi  •  20 Iulie 2012, 01:24

ftuti barselona mwatii sa-ti fwut de presedinte cretin... sa stam tot turul cu un derbi nejucat.... cu 3 puncte fara soarta decisa, mai ales acum cand dinamo e clar peste rapid... cat de tampit sa fii domle sa lucrezi contra propriului club? fwtu-ti barselona mwatii de idiwot....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează