FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 0-0

Nicolae Badea, dezamăgit de echipă: "N-am avut nici o fază în repriza a doua"

Laurențiu Rus în duel cu Ezequias
Laurențiu Rus în duel cu Ezequias

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 00:42

Supărare mare la Dinamo după rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu Rapid (0-0). Acţionarul Nicolae Badea s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluţia fotbaliştilor din repriza a doua, atunci cînd au avut superioritate numerică.

"Rapid ne-a oferit atacurile după eliminarea lui Herea, dar n-am ştiut cum să profităm. Rezultatul de egalitate e bun numai pentru rapidişti. Era bun pentru ei şi dacă rămîneau cu 11 oameni în teren. N-am avut calitate în joc şi au lipsit şi ocaziile de poartă. O prestaţie foarte slabă a jucătorilor noştri, sper să ne revenim", a spus Nicolae Badea la Recursul Etapei, pe GSPTV.

Oficialul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că a stat în tribună alături de bunul său prieten George Copos şi a declarat că finanţatorul Rapidului nu a comentat nimic la eliminarea lui Herea, momentul cheie al meciului din "Groapă".

"Am stat lîngă Copos şi nu prea a comentat vis-a-vis de arbitru. Eliminarea lui Herea a fost corectă, nu trebuia să fie intenţie. O intrare periculoasă e intrare periculoasă şi roşul e meritat. Doar nu voiaţi să iasă băiatul pe targă!".

Dinamo - Rapid s-a terminat 0-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
raven99
raven99  •  21 Septembrie 2011, 20:41

Este penibil ca dupa ce in ultimi 2 ani nu ai bagat nici un ban in echipa si mai mult cele 4 mil dupa torje le-ati bagat in buzunare sa te plangi ca echipa a jucat slab si ca nu are valoare....echipa asta este reflexia perfecta a investitiilor care s-au facut in ea...adica ZERO...cifra care se regaseste si in dreptul abilitatilor voastre de a manageria un club....

loritzu
loritzu  •  19 Septembrie 2011, 15:06

Domnu' Badea, sunteti dezamagit pentru ca l-ati vandut pe Torje si nu ati luat nimic in loc asa cum se intampla la cluburile cu pretentii si/sau din tarile civilizate. Poate de-aia e mai bine sa vindeti catre un actionar sau catre un grup de actionari care sa poata dupa ce vand un jucator important sa nu-si bage aproape toti banii in buzunar, altfel suntem smecheri si ne pretindem manageri. In rest de mistourile proaste dambovitene cu si despre Copos, s-a saturat toata lumea ca de hahaitul lui base, mai vrem sa se intample si lucruri concrete si aducatoare de beneficii oamenilor care-si aloca timp si bani pentru meciurile lui Dinamo.

maccarone2006
maccarone2006  •  19 Septembrie 2011, 12:10
Postat de pancone51 pe 19 Septembrie 2011, 00:38

bai uratule, mai bine taceai din gura decat sa spui aberatiile astea , Rapid a jucat la victorie si numai ghinionul numit coltescu a facut sa nu castigam, mars la cotet prostule si arogantule

Ce gandire tipic crrapidista ai,trebuie sa fii ipocrit sa spui ca Coltescu a defavorizat Rapid... Vroiai sa ii rupa piciorul(vezi cazul Bacila) ca sa primeasca rosu? Cunosc si rapidistii inteligenti cu o gandire corecta,dar tu esti sub orice limita.. Trist faptul ca mai exista oameni ca tine ce pot trai fara creieir....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează