FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nicolae Dică a vorbit despre relaţia cu Costel Gâlcă şi a făcut un anunţ: "A venit timpul ca Tănase să plece"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 12:48

Nicolae Dică, antrenorul secund al Stelei, a vorbit despre situaţia echipei şi despre relaţia dintre el şi Gâlcă.

"Între mine şi Costel Gâlcă nu este şi nu a fost nici un conflict. La meciul cu Dinamo Kiev a fost rîndul meu să rămîn acasă cu ceilalţi jucători, iar Roşu nu a mers în Danemarca. E o relaţie foarte bună între noi", a spus Nicolae Dică la DigiSport.

Despre situaţia din Liga 1:

"Campionatul nu este încheiat, mai sînt meciuri de jucat. Noi nu sîntem campioni încă şi trebuie să rămînem concentraţi. Eu am mai trăit un campionat în care CFR avea 11 puncte avans şi noi i-am prins din urmă, iar campionatul s-a jucat pînă în ultima etapă.

Liga 1 nu este slabă, dar noi avem un lot foarte bun. La Steaua sînt cei mai buni jucători din campionat".

Despre prestaţia din cupele europene:

"Ratarea calificării în Champions League a fost cel mai trist moment. Am fost la trei minute de grupe. Meciul cu Ludogoreţ este cea mai neplăcută amintire din 2014.

În Europa League am început bine, dar din păcate nu am reuşit să menţinem acest ritm. Vrem ca anul acesta să cîştigam campionatul şi să mergem în Champions League".

Despre plecarea lui Cristi Tănase:

"Tănase este de cinci ani şi jumătate la Steaua şi cred că a venit timpul să se transfere. Trebuie să plece la o altă echipă, unde să cîştige mai mulţi bani. Cel mai bine pentru el ar fi să meargă la o echipă unde este dorit de antrenor".

Despre cariera de antrenor:

"Vreau ca într-o zi să ajung antrenor principal. Modelul meu este Cosmin Olăroiu. De la el am învăţat cele mai multe, pentru ca am avut rezultate foarte bune, dar am încercat să iau cîte puţin de la toţi antrenorii cu care am lucrat.

Momentan sînt antrenor secund la Steaua şi mai am de învăţat pînă să ajung principal. Nu vreau să mă grăbesc. Nu aş pleca acum de la echipă pentru a fi antrenor principal în altă parte".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
medium
medium  •  26 Decembrie 2014, 13:28

A sosit momentul ca Tanase sa plece!!!! Pai el trebuia sa plece de muuuult, dar daca nici dreak nu-l vrea , asta e , ramane sa ne enerveze pe noi in continuare!!!Cred ca multa lume ar fi de acord sa-l plateasca pe Tanase numai sa plece, unde vrea inima lui, numai sa plece!!

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  26 Decembrie 2014, 13:08
Postat de nebraska pe 26 Decembrie 2014, 12:55

A APARUT ECHIPA DE GU/NO/A/IE A GSP PUSA SA INJURE USERII...RUSINE ADMINISTRATORILOR DE SITE!

Gaborul nebun s, Lali Sezarica, 365 de zile pe an, in fiecare zi de la ora 5 acest bolnav pe care clinica de psihiatrie din Targu Mures nu reuseste sa-l vindece, mananca rahat pe toate articolele Stelei! PalariosulPaduchios sare de 200 000 postari antiSteaua pe an.

saviola2_8
saviola2_8  •  26 Decembrie 2014, 12:57

dicanio, ce jucator ai fost! mult succes in cariera de antrenor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close