FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, anunț înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Provocare pentru lider: "Să văd ce fac atunci"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 19:16

Nicolae Dică își dorește ca echipa sa să deschidă scorul în meciul cu CFR Cluj de duminică, 18 martie, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul spune că este curios de reacția celor de la CFR Cluj în momentul în care sunt conduși. 

"Avem o deplasare foarte grea la Cluj şi trebuie să fim foarte bine pregătiţi. Jucăm cu echipa de pe primul loc, o echipă care joacă foarte bine. Îi simt pe băieţi bine. Jucăm cu o presiune foarte mare şi important e că am reuşit să câştigăm.

La Steaua întotdeauna este presiune, aici nu există vreun meci fără presiune. Vom vedea cum va decurge jocul cu CFR. M-aş bucura să marcăm noi primii, să vedem ce fac cei de la CFR Cluj.

Mi-aş dori o victorie 100%, dar şi un egal poate fi bun. Trebuie să ţinem cont că mai avem apoi returul, iar cu un egal am rămâne tot la două puncte în spatele lor", a declarat Dică la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
tihi
tihi  •  13 Martie 2018, 10:19

Dica tata,voi nu sinteti in stare sa conduceti pe CFR !! Veti incasa doua goluri si veti pleca acasa cu ciucul mic sub directa comanda al arogantului si cinicului puscarias !! Petrescu,domn fiind,nu va lasa in balta de tot,si dupa doua goluri va ordona STOP atacantilor !!

1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  13 Martie 2018, 09:09

Daca meciul se joaca cinstit doar pe teren si fara ajutorul arbitriloe Steailua bate la Cluj

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  13 Martie 2018, 09:00
Postat de cj666 pe 13 Martie 2018, 07:48

Problema e ca Dica nu e la Steaua... e la fecsebeu... echipa ci0banetelui.. Asta nu prea joaca la victorie ci la give me five!

Doar ca fecesebeu,este fosta Steaua,asa cum Steaua,este fosta ASA!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează