FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nicolae Dică dă din casă! Anunțul pe care-l așteptau toți suporterii FCSB-ului » Bugetul de transferuri + țintele stabilite

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 15:32

Nicolae Dică a anunțat bugetul de transferuri pe care îl are la FCSB, unde din această vară va ocupa funcția de antrenor. A anunțat că pe lista de cumpărături se află și Constantin Budescu, dar și fotbaliști din străinătate. 

”Sunt discuţii cu anumiţi jucători, sperăm să reuşim să-i aducem, pentru că, ştiţi şi voi, preţurile sunt mari atunci când Steaua se interesează de un fotbalist. Dar patronul investeşte şi sperăm să perfectăm mutările pe care ni le dorim.

Ne dorim jucători din Liga 1, pentru că îi cunoaştem bine. Dar sunt şi jucători de afară pe lista, sperăm să aducem măcar unul. Vom vedea dacă va ajunge la Steaua un polonez sau un jucător de altă naţionalitate.

Budescu a mai fost dorit de Steaua şi în iarnă, dar nu s-a ajuns la o înţelegere. Este un jucător de valoare şi ar fi binevenit la Steaua, cu siguranţă! Nu s-a stabilit un buget de transferuri, este fără limită”, a spus Dică după meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
prazburg1948
prazburg1948  •  20 Mai 2017, 19:17
Postat de sosetele_de_fier90 pe 20 Mai 2017, 17:13

Si Dinamo are buget nelimitat, in sensul ca va transfera jucatori liberi de contract fara limita.

Stai linistit, liberii de contract vin la Craiova.

vasglo
vasglo  •  20 Mai 2017, 17:17

Numai un asa-zis jurnalist de la Mazeta putea traduce vorbele antrenorului Stelei prin "Nicolae Dică dă din casă!" Halal presa, halal presari!.....-:)

sosetele_de_fier90
sosetele_de_fier90  •  20 Mai 2017, 17:13
Postat de blatistu49 pe 20 Mai 2017, 16:33

auzi nelimitat bugetul haaaaaaa vor venii tepe din Blatiada Budescu doar in blatiada noastra e bun e f lent ca si dulapioru de AHLIBECcu CHIAJNA si CSU PRAZ

Si Dinamo are buget nelimitat, in sensul ca va transfera jucatori liberi de contract fara limita.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează