FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, declarație de dragoste pentru echipa pe care o antrenează! Amintiri din meciul groazei cu Middlesbrough

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 21:28

Nicolae Dică i-a făcut o declarație de dragoste echipei pe care o antrenează și pentru care a jucat. Tehnicianul FCSB-ului face un apel către fani, cărora le cere să vină în număr cât mai mare alături de echipă. 

"În momentul de faţă, Steaua înseamnă totul pentru mine. E cea mai bună echipă din România! A fost o onoare că am jucat pentru această formaţie şi este o onoare că am ajuns acum s-o antrenez. Ce îmi doresc este ca suporterii să vină în număr din ce în ce mai mare alături de noi", a spus Dică la TV Telekom Sport.

...despre meciul din 2006 cu Middlesbrough: "A fost un moment tare neplăcut atunci. Eram la un pas să ajungem într-o finală europeană şi însemna mult pentru noi ca jucători. Din păcate, Middlesbrough s-a calificat, iar noi nu ne-am îndeplinit visul. Sper însă ca o echipă din România să ajungă în cel mai scurt timp să joace o finală de cupă europeană".

2.40este cota la agențiile de pariuri sportive pentru un succes al lui FCSB în meciul cu CS U Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vicol_vali
vicol_vali  •  28 Octombrie 2017, 06:03

Steliano Filip, Hanca, Nemec și alții au mai multă onoare decât o Dică.

vicol_vali
vicol_vali  •  28 Octombrie 2017, 04:39

Eu cred că Dică a băut mult înainte de Middlesbrough. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  28 Octombrie 2017, 03:55

Care Steaua?... fc fcsb mogoşoaia sa , era şi atunci, este şi acum şi va rămâne în vecii, veciilor AMIN...aşa să le ajute Dumnezeu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează