FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică e criticat de cine se aștepta mai puțin: "E cea mai mare prostie să joci așa!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 18:07

Dan Alexa (38 de ani), antrenorul divizionarei secunde Dunărea Călărași, lider în Liga a 2-a, a observat forma slabă a FCSB-ului din ultima vreme și a criticat decizia tactică adoptată de Nicolae Dică în unele meciuri, aceea de a-l folosi pe Florin Tănase în avanposturi.

"În momentul ăsta, nu e indicat să joci cu vârf fals la Steaua. Vârf fals în 4-2-3-1 e cea mai mare prostie. Marea șansă a Stelei a fost că Gnohere a fost fantastic în prima parte a campionatului. Când Alibec părea că revine în formă, s-a accidentat și el la Mediaș, iar Gnohere a fost suspendat.

Dacă jocul lui Budescu nu merge, tot jocul echipei suferă. Se întâmplă ceva la Steaua. Mulți jucători joacă sub nivelul lor", a declarat Dan Alexa, la TV Telekom Sport.

FCSB debutează în play-off duminică, de la ora 20:45, când primește vizita campioanei en-titre Viitorul. Echipa lui Dică e pe 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două lungimi de liderul CFR. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (69)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  08 Martie 2018, 22:10

@ titel_meseriasu - adupa ce ati luat bani de la jiji atatia ani pt deplasari, bilete, etc acum vreti o Steaua curata? Poate cu alti suporteri ca asa-zisele galerii sunt compromise. Poate ca a venit timpul sa va cumparati si voi bilete din banii vostrii (cand nu v-a mai dat jiji bilete gratuite ati fugit) nu doar pomana si apoi sa va dati in pet8c si sa fie terenul suspendat! La munca, nu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentuu
indolentuu  •  08 Martie 2018, 20:53
Postat de Robert Sergiu pe 08 Martie 2018, 19:28

- Ce te legeni, codrule, Fără ploaie, fără vânt, Cu crengile la pământ? #ddb

hai ca ti ai invatat poiezia pentru miine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109272279906644
Andrei Dumitrescu  •  08 Martie 2018, 20:05

:)))))))))))))))))))))) uite-te la ultimele comentarii pe pagina lor de feisbuc, eu chiar am avut o discutie cu cineva si cand l-am intrebat de ce ii fac mercenari pe jucatori si de patron nu scriu nimic, mi-au raspuns ca "patronul poate sa spuna ce vrea". Eu acum ce sa mai inteleg?

Vezi toate comentariile (69)
Comentează