FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, mesaj pentru ultrașii Stelei din Peluza Sud + De ce nu au mai sosit fundașii centrali promiși

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 12:07

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre meciurile cu ACS Poli și Viktoria Plzen, dar și despre alte subiecte importante din curtea echipei roș-albastre.

...despre meciul cu ACS Poli de vineri: "La Timișoara ne așteaptă un meci greu, sunt sigur de asta. E o echipă schimbată în bine, o echipă la care au venit jucători cu experiență. S-a impus în prima etapă la Chiajna și sunt sigur că nu vom avea un meci ușor. Nu mă tem că jucătorii vor fi cu gândul doar la meciul cu Plzen, le-am explicat jucătorilor că trebuie să se gândească întâi la meciul cu Timișoara".

...despre decizia ultrașilor steliști de a susține echipa Armatei: "Nu vreau să comentez. Dacă așa au decis, e problema lor. Să-și susțină echipa, nu am nimic împotriva lor. Cei din Peluza SUD mă criticau când jucam la Steaua, dar eu treceam peste ei pentru că dădeam goluri. Noi am fost extrem de încurajați cu FC Voluntari, asta contează."

...despre interesul enorm al suporterilor pentru meciul cu Plzen: "Mă bucur că s-au vândut bilete multe pentru meciul cu Plzen. M-am bucurat să văd lume multă la meciul cu Voluntari, sper din toată inima ca și la meciurile următoare suporterii să fie prezenți în număr cât mai mare."

...despre necesitatea aducerii unui fundaș central: "Avem nevoie de fundaș central, dar nu depinde doar de mine și conducere. Ne-au fost trimiși și propuși anumiți jucători, însă ne-am ivit de fel și fel de probleme și jucătorii nu au mai ajuns la noi. Poate problemele financiare din Liga 1 îi determină pe jucători să nu aleagă România. 

"Boli e un jucător care mie îmi place. L-am dorit de când am venit la Steaua. Dar nu depinde de mine să ajungă aici. Eu sper să îl am la dispoziţie, dar nu e nimic 100%", ", a declarat Dică, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc la Berceni.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
alex_1973
alex_1973  •  20 Iulie 2017, 17:54
Postat de Neculaescu Mircea pe 20 Iulie 2017, 15:59

peluza sud? aia sunt aripa dinamovista. j***

Penibilule!!!!!!!Fan FCSB iști adus sa strige pe pufuleti.Vezi ca mâine va da grisine.

bakunin
bakunin  •  20 Iulie 2017, 17:24
Postat de Costel Preoteasa pe 20 Iulie 2017, 16:39

Tu nu esti antrenor ! Esti marioneta ciobanului ca unu mai prost ca tine nu a gasit !

Ce face lipsa aerului conditionat ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  20 Iulie 2017, 16:39

Tu nu esti antrenor ! Esti marioneta ciobanului ca unu mai prost ca tine nu a gasit !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează