FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, taxat aspru: "Antrenor făcut la apelul de seară, fără simțul măsurii"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 19:35

Nicolae Dică nu scapă de critici, mai ales după ce FCSB a pierdut poziția de lider în clasamentul Ligii 1 în dauna CFR-ului. Tehnicianul roș-albaștrilor e criticat de Marius Stan, fostul președinte de la Oțelul. 

"Nu compari liga a treia cu Steaua. Şi doi, la Piteşti, Dică a făcut cum a crezut. A promova de la liga a treia la liga a doua e o bagatelă.

Dică, dacă avea puţin simţ al măsurii şi al propriei valori, în primul rând îşi termina şcoala. Eu nu sunt de acord, absolut deloc, cu antrenorii făcuţi la apelul de seară şi promovaţi direct la echipe de Liga 1 fără să-şi facă şcoala.

Acea şcoală, dacă se face unde trebuie, îţi dă multe elemente care te întăresc. Dar aşa, deodată... Vii direct în Liga 1, la Steaua. E pălărie mare! Nu-l judec, mi-e simpatic, probabil va fi antrenor bun", a spus Marius Stan, la TV Telekom Sport.

Nicolae Dică deține în acest moment licența A de antrenor și este cursant la licența PRO. Antrenorul principal al FCSB-ului din acte este Viorel Tănase. 

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează