FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nicolae Dică vrea să-i trimită un jucător lui Șumudică: "Mi-aș dori să ajungă în Turcia" » Fostul antrenor al Astrei spus deja că-l dorește

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 22:19

Nicolae Dică i-a transmis lui Marius Șumudică faptul că are liber în a-l transfera pe William De Amorim, fotbalist care prinde tot mai rar echipa la FCSB, având concurență puternică pe post. 

Florinel Coman, Cătălin Golofca și Florin Tănase sunt fotbaliști care pot juca pe postul pe care evoluează De Amorim.

"Când s-a pus problema să plece în Cipru, am spus că ar fi bine să joace mai mult, pentru că la noi era foarte greu să joace meci de meci. I-am spus şi lui. M-aş bucura pentru el să ajungă în iarnă în Turcia, e un campionat foarte puternic", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport. 

"Mi l-aş dori pe De Amorim. Eu sunt dezamăgit de ce i se întâmplă la FCSB. El are valoare, pentru mine poate juca la un nivel înalt. Îl cunosc foarte bine, ştiu ceea ce poate. El face diferenţa într-un duel unu contra unu"
Marius Șumudică, declarație dată marți

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează