FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nicolae Manea: "Dacă domnul Moraru a venit să dea nişte oameni afară, e un lucru greşit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 13:21

Scandalurile se ţin lanţ la Rapid. Mai nou, patronul giuleştenilor, Valerii Moraru, pregăteşte o serie de schimbări în conducerea clubului.

Printre cei ce vor fi afectaţi de aceste schimbări este şi actualul preşedinte Nicolae Manea, aflat în pragul demiterii alături de ofiţerul de presă Lucian Ionescu.

"Nu ştiu dacă sunt două tabere. Am fost o mînă de oameni care a fost în momentele grele. Şi din cîte ştiu, banii, pe care i-am luat pînă acum, au fost de la Ligă şi din transferul lui Ioniţă.

Eu nu văd lucrurile ca şi cum ar fi două tabere. S-a vehiculat că mă dă afară şi pe mine. Dacă astea sunt soluţiile bune pentru Rapid, mă dau la o parte şi eu şi Lucian.

Dacă a venit domnul Moraru cu gînduri bune, e binevenit. Dacă a venit să dea nişte oameni afară, e un lucru greşit", a declarat Nicolae Manea pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
argus
argus  •  17 August 2014, 19:00

Inca ceva pentru dl. Manea! Mi se pareo obraznicie, pur si simplu, sa se intrebe "Dacă domnul Moraru a venit să dea nişte oameni afară, e un lucru greşit". Va sa zica, de asta a preluat si investeste (atentie dle. Manea, te refereai la INVESTITORUL si PATRONUL clubului, la cel ce plateste si salariile angajatilor (cel putin asa este normal) si il iei la "misto"? Ca si cum, nu ar fio facut nimic pt. clucb si investeste dintr-o placere "sadica", sa dea oamenii afara? Cat de ridicol si lipsit de simtul realitatii poti fi, Doamne! Ce ai vrea? Sa iti ceara voie pt. ca sa sa ia masurile necesare, inclusiv de a-si alege colaboratorii? Mai ramane sa ceri ajutorul galeri

argus
argus  •  17 August 2014, 18:49

Ce vrea Manea? Unul, Moraru, sa investeasca iar el sa ia decizii?Ce il, nemultumeste? De cand a plecat Copos si pana la preluarea clubului de Moraru, toti "chitaiau" cat de greu le este, ca asteapta pe cineva cu bani s.a.m.d., Acum, cand in mod evident, se investeste, in loc sa isi vada de treaba, tulbura apele, ca numai de asta avea nevoie clubul. Acum despre Lucian Ionescu care declara ca acum, clubul este "rupt in doua". Pai dle. Ionescu, nu ar fi trebuit sa discuti ce cel, presupun, il recunosti a fi investitorul, patronul echipei, si sa-i spui si DECE este aceasta situatie, sa faci eventuale propuneri...? Nu! Fuga cu "declaratii" in presa! Cu ce scop? Cui

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 18:32
Postat de magura pe 17 August 2014, 15:46

Cred ai mare dreptate! Vad ca RAPID merge bine cu noul patron. Poate ar fi cazul sa se faca niste schimbari la nivel de conducere. Poate asa ar fi mai bine pentru RAPIDULETUL NOSTRU!

pai, asta si spunea valerii moraru. ca poate e cazul unor schimbari. unii si altii le-au facut... pfff... virale.. ca de, asa e in romania.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează