FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 1-0

Nicolo Napoli îl ceartă pe Frăsinescu: "Nu e normal să fie eliminat așa, mai ales că are experiență"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 22:44

Nicolo Napoli n-a fost afectat de înfrângerea cu Astra, scor 0-1, pe cât a fost pentru eliminarea din ultimul minut a lui Frăsinescu.

Antrenorul italian al lui Poli Iași l-a certat public pe fotbalistul său și consideră că Frăsinescu nu trebuia să fie eliminat, ținând cont de experiența sa.

"Nu mă așteptam ca Frăsinescu la experiența lui să fie eliminat. Știa că avem doi fundași centrali accidentați. Avem 16 fotbaliști. Încercăm să-i recuperăm pe cei pe care-i avem.

E foarte dificil pentru noi. Avem fotbaliști tineri pe bancă, de aceea n-am făcut toate schimbările. Șumudică l-a băgat pe Niculae în față, un atacant foarte bun. A făcut diferența", a declarat Napoli la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  27 Septembrie 2016, 07:56

Al doilea galben a fost dat aiurea de catre Balaj. Sau poate intentionat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează