FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - SEPSI 3-0

Niculescu a uitat să se bucure după prima victorie din ultimele două luni: "Nu intru în vacanță"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 20:03

Claudiu Niculescu e mulțumit după victoria cu Sepsi, scor 3-0, dar anunță că nu se poate gândi la vacanță. Începând de mâine va stabili strategia pentru a doua parte a sezonului. 

"Am uitat să ne bucurăm, şi eu şi jucătorii. Am terminat bine. Am câştigat acest meci pentru că era important pentru noi, un meci de subsolul clasamentului. Am suferit foarte mult în ultima perioadă. Moralul jucătorilor era în scădere. Mă bucur că băieţii au reuşit să se motiveze în această seară.

Această victorie ne dă puţină linişte, nu în totalitate. Au mai rămas patru meciuri extrem de grele din campionatul regulat. Este clar că vom juca în play-out. Nici nu mai ştiu ce să mai zic după victorie, nu mai câştigasem de mult.

Jucătorii vor intra în vacanţă, dar eu nu, pentru că mâine voi merge să discut cu conducerea despre strategia pentru următoarea parte a sezonului", a declarat Claudiu Niculescu la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează