FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Niculescu e optimist înaintea duelului cu roș-albaștrii: "Presiunea e pe Steaua!"

Ultimul duel FCSB - FC Voluntari s-a terminat 2-2, tot pe Arena Națională Foto: Alex Nicodim
Ultimul duel FCSB - FC Voluntari s-a terminat 2-2, tot pe Arena Națională Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2017 09:00

Claudiu Niculescu e convins că ilfovenii nu vor pierde duelul din această seară de pe Arena Națională.

După ce-a învins ultimele două campioane ale României, Astra, în finala Cupei, și Viitorul, în Supercupă, Claudiu Niculescu se pregătește să mai detoneze o bombă. "Doar știe toată lumea cât de mult îmi doresc să o bat pe Steaua", spune tehnicianul momentului din fotbalul românesc, singurul care și-a trecut în palmares Cupa și Supercupa atât ca jucător, cât și ca antrenor.

"Suntem revelația anului pentru că am câștigat două dintre cele mai importante trofee. Sunt multe cluburi din România care nu se pot mândri cu acest lucru. Acum, trebuie să uităm ce-a fost, fiindcă ne așteaptă un meci foarte dificil. Totuși, nu mă tem absolut deloc. Ei au ca obiectiv titlul, iar presiunea e pe Steaua! Nu e imposibil să-i batem, am mai demonstrat în partide cu echipe la fel de bune că ne-am făcut treaba bine. Echipa mea se poate bate cu oricine" e de părere Claudiu.

Diseară se va consemna şi primul duel Dică - Niculescu din postura de antrenori, cei doi fiind în anii 2000 printre eroii Derby-urilor de România. Dică are 10 prezenţe în clasicul fotbalului românesc și 4 goluri marcate, în timp ce Niculescu are 15 apariții în Derby și 7 goluri.

4 meciuri
au avut loc în Liga 1 între FCSB și FC Voluntari: de două ori s-au impus roș-albaștrii, un joc a fost câştigat de ilfoveni, iar o partidă s-a încheiat la egalitate

"Să mă tem de Steaua? Am arătat că suntem o echipă foarte bună din moment ce-am luat două trofee din trei puse în joc. Trebuie să demonstrăm tuturor că rezultatele din ultima vreme nu au fost întâmplătoare"
Costin Lazăr, mijlocaș FC Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  16 Iulie 2017, 14:33

FORTA STEAUA, CAMPIOANA CAMPIOANELOR...antrenament cu public, sper cat mai numeros...6-1, cu indulgenta...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Iulie 2017, 09:35

Claudiule, lasa imbrobodeala asta ieftina cu "presiunea este pe Steaua" pentru ca numai tu sti ce suferi. Ai mari probleme in apararea, asa ca vezi ce "plombe" gasesti pentru ca echipa ta este subtirica, nu ai rezerve de valoare si am impresia ca si putin obosita. Stiu, incerci sa bravezi si sa iti incurajezi elevii, dar tare ma tem ca FCV va avea "soarta" pe care a avut-o in Banie, la inceputul returului trecut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close