FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

Niculescu, exasperat după înfrângerea cu Chiajna: "E foarte frustrant să pierzi așa"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 22:36

Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a dat vina pe ghinion pentru înfrângerea echipei sale în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1. 

"E frustrant să pierzi așa, e foarte foarte frustrant. Cred că am avut o partidă pe care am dominat-o în întregime. Am avut cinci-șase ocazii mari de a marca, iar adversara a marcat la singura ocazie. La cum a arătat jocul, doar ghinionul a făcut ca mingea să nu intre în poartă. 

Am ratat o șansă imensă de a termina turul pe loc de play-off, de asta spun că mi-aș fi dorit enorm să încheiem cu o victorie.

Trebuie să fac o analiză, iar la primul antrenament voi vorbi cu jucătorii. La cald se pot spune multe prostii, de asta evit să vorbesc cu jucătorii mei imediat după meci. Tactic nu cred că am ce să schimb. 

Trebuie să ne lingem rănile, urmează o pauză de zece zile până la meciul cu FCSB. Rămâne să reglăm ceea ce n-a mers bine, pentru că ne așteaptă meciuri dificile", a declarat tehnicianul lui FC Voluntari, la Look TV. 

"După părerea mea, rezultatul nu e corect, dar ăsta e fotbalul, n-avem ce să facem. Ce să ne mai spună antrenorul? E supărat că am pierdut în modul ăsta. Am avut multe ocazii, dar nu a fost să fie. Ne-am dorit mult victoria, am fi ajuns pe poziție de play-off, ar fi fost foarte bine pentru moraluol nostru.

Cred că am fost cea mai dezavantajată echipă, am jucat toate meciurile în deplasare: ba la Ploiești, ba la Giurgiu, ba la Ploiești. Cred că acest lucru și-a pus amprenta asupra jocului nostru" Florin Cernat, FC Voluntari

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - Concordia Chiajna 0-1

Clasamentul final al turului:

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
simonhalep
simonhalep  •  03 Octombrie 2017, 09:14

Bravo minamo! Faceți loc, minamo pe primul loc. Din play-out. :-))))))))))))))))

10210829325360242
Vlad Tzepesh  •  03 Octombrie 2017, 07:44

De cand a plecat Miriuta de la chiajna.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează