FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Niculescu, felicitat după ce a refuzat Dinamo: "E o pată pentru club! Dar Claudiu a judecat perfect!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 17:49

Marius Stan îl felicită pe Claudiu Niculescu pentru că a refuzat oferta celor de la Dinamo și va continua la FC Voluntari. A explicat și motivele pentru care e de părere că a luat decizia corectă. 

"A judecat perfect, are un club stabil. E băiat deștept Claudiu. E bine că nu a venit să se lege la cap cu un club ca Dinamo într-o astfel de situație. El își dorește să vină la Dinamo, dar ăsta era cel mai nepotrivit moment.

Putea avea 2-3 rezultate de conjunctură și apoi pica. Cluburile se înțeleseseră, refuzul lui Claudiu a fost decisiv în această mutare. El are un trecut dinamovist fără pată, pentru ce să se compromită?

Claudiu e un antrenor aflat la început, iar acest refuz este o pată pentru club. E clar că Dinamo nu mai e ceea ce a fost. Pentru că lui Niculescu nu-i poate spune nimeni că nu e dinamovist", a zis Marius Stan la TV Telekom Sport.

FC Voluntari ocupă locul 10 în acest moment, cu 21 de puncte. Dinamo este pe locul 7, cu 24 de puncte. Ultimul loc de play-off este ocupat de Astra, care are 28 de puncte. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 10:13

Cine-i Marius Stan?

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  22 Noiembrie 2017, 20:44

domnilor, SC Rinamo1948 SA *** FC Dinamo Bucuresti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1833554276672773
Marian Matei  •  22 Noiembrie 2017, 20:37

Claudiu ***,ce să facă ratonul ăla la Dinamo?dacă era bărbat adevărat punea botul și se bagă,dar este un fatalau,el ar fi vrut ca Dinamo sa fi fost pe locul 1 ,și să m-ai fie o etapa din campionat și aia cu Sepsi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează