FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 0-0

Nicuşor Stanciu atacă CS U Craiova şi Rapid: "Parcă jucăm handbal" » Ce spune despre o posibilă plecare a lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 18:12

Mijlocaşul Stelei, Nicuşor Stanciu, ştie motivul pentru care echipa sa nu a reuşit să cîştige la Craiova, unde a remizat, 0-0. Jucătorul nu uită să critice adversarii de pînă acum. 

"Nu cred că am fost destul de inspiraţi la finalizare. Dacă înscriam repede, meciul era mai uşor. Nu ştiu cum se poate juca fotbal pe un asemenea gazon. Ne îngrijorează faptul că nu marcăm, avînd în vedere că am avut multe ocazii.

Echipele care joacă împotriva noastră se apără de parcă am fi jucat handbal. Sîntem conştienţi că aşa va fi şi de acum. Rapid şi CS U Craiova aşa au făcut. Ei s-au apărat şi mai mult după eliminarea lui Brandan.

Nu ne este teamă de nimic, dacă vom cîştiga pe viitor, vom fi campioni. Începînd de joi, de la meciul cu Petrolul, trebuie să fim mai agresivi şi să marcăm. Nu este problema noastră dacă Costel Gâlcă va continua şi din vară", a spus Nicuşor Stanciu la finalul jocului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Martie 2015, 03:33

...i am batut cu 4-0 ...

narutosslazio
narutosslazio  •  02 Martie 2015, 03:29

La Steaua - Rapid au fost 6 ocazii uriase Rapid si una singura Steaua.

rozu
rozu  •  02 Martie 2015, 01:19

pushtiul asta cordit poate ataca rapidu' daca ar produce si el ceva in teren, la fcsb. sa fii praf in teren si leu in fata camerelor am mai vazut la fcsb!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează