FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ASTRA 1-0

Nimeni n-a scăpat de furia lui Ioan Niculae după înfrângerea cu Craiova: "Văd că Edi Iordănescu joacă la egal și în play-off. Ei sunt vinovați!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 23:24

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a izbuncit după înfrângerea echipei sale de la Craiova, 0-1. Acesta l-a criticat pe antrenorul Edward Iodănescu pentru tactica adoptată.

"Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu și arbitrului Tudor. Edi Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 și în play-off", a declarat Ioan Niculae, potrivit Pro X.

Astra nu a contat aproape deloc în ofensivă în meciul de la Craiova, având doar 2 șuturi pe poartă. Giurgiuvenii au ieșit la joc abia după golul primit de la Mitriță  în minutul 82.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  11 Martie 2018, 12:22

Sunt curios cu ce vinovat tudor pt ca astra a venit la Craiova cu mentalitate de echipa mica. Tudor putea insa sa dea un penalty pt Stiinta la scorul de 0-0 cand un fundas al astrei a oprit cu mana in careu sutul unui fotbalist al Stiintei.

marian0904
marian0904  •  11 Martie 2018, 11:49

Bine sefule! Baga tare la baieti! Tine-i in foame si presiune cateva luni si-ti livreaza titlul! Edi nu-i ca Sumi, nu minte la fel de frumos sau minciuna nu merge de multe ori . . .

rumunek
rumunek  •  11 Martie 2018, 11:40

Daca nu ieșea sa vorbească aiurea in tramvai, după ce făcuse atâta timp, nu m-as fi gândit la nimic ciudat la meciul de ieri. Acum încep totuși. Nicio legătura cu Edi, chiar daca el a făcut tactica autobuzul, jucătorii sunt plătiți de club, asta ca sa eliminam acest argument. Și ma uitam la Belu la gol...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează