FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nistor consideră că a făcut un pas înainte plecând la CFR, dar Nascimento i-a surprins pe toți: "Pentru mine sunt doi pași în față" :)

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 20:05

Filipe Nascimento (22 de ani) a fost dat la schimb de CFR Cluj la Dinamo cu Dan Nistor. Fostul căpitan dinamovist declara zilele trecute că transferul său la formația din Ardeal reprezintă "un pas înainte", iar Nascimento i-a dat replica astăzi.

"Principala diferenţă dintre CFR şi Dinamo e dimensiunea clubului. Dinamo e o echipă foarte mare în România, condiţiile sunt foarte bune, avem de toate. Sunt fericit. Nu e un pas înainte, sunt doi paşi înainte!

Obiectivul e să câştigăm fiecare joc. Eu promit să fiu serios, profesionist, iar noi vom lupta în fiecare meci. Cred că Steaua şi CFR Cluj au investit foarte mult, dar nu ştiu dacă suntem outsideri sau nu", a declarat Nascimento.

"Nu pot să zic că îmi pare rău că am plecat de la Dinamo, am venit aici, la CFR, să câștig multe trofee cu această echipă frumoasă. Pentru mine este un pas înainte"
Dan Nistor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  17 Iulie 2017, 12:46
Postat de haideusicfr pe 15 Iulie 2017, 13:47

Nu inteleg rostul acestei mutari.... Probabil s-au invartit niste bani...

Nu s-a invartit nici un ban...Contra avea nevoie de un jucator creativ gen Palic care sa joace langa Anton in centru si la luat pe Nascimento pentru ca joaca 4-2-3-1 si Nistor nu mai avea loc de Salomao si Albin, iar Petrescu avea nevoie de un jucator box to box de travaliu sa joace in 4-3-3 langa Culio si Hoban...foarte simplu

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Iulie 2017, 21:08

Erau unii pe aici care plangeau dupa asta...

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Iulie 2017, 13:47

Nu inteleg rostul acestei mutari.... Probabil s-au invartit niste bani...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close