FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Nocturna Oţelului a fost omologată şi va fi folosită începînd de la partida cu Universitatea Craiova

Oţelul Galaţi va inaugura nocturna la meciul cu Universitatea Craiova
Oţelul Galaţi va inaugura nocturna la meciul cu Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 13:19

Eveniment important ieri la Galaţi: sub ochii unei comisii FRF, liderul Ligii 1 şi-a inaugurat instalaţia de iluminare de la stadion.

 

Începînd cu etapa a 31-a, elevii lui Dorinel Munteanu vor evolua pe teren propriu la lumina reflectoarelor. Prima partidă la care nocturna va fi folosită e cea cu Universtitatea Craiova, ce va fi programată la începutul lunii mai.

Investiţia a costat clubul de la malul Dunării 700.000 de euro şi are 1.400 de lucşi, adică o capacitate minimă pentru a putea fi folosită la partidele din prima ligă.

Directorul general Marius Stan a comentat plin de entuziasm: "Nu-mi vine să cred că am reuşit! După atîtea probleme cu care ne-am confruntat, în sfîrşit am intrat şi noi în rîndul lumii!". La eveniment au participat şi aproximativ o sută de suporteri ai Oţelului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bek
bek  •  21 Aprilie 2011, 13:25

FELICITARI OTELUL, O ECHIPA ADEVARATA ! AFARA CU BLASTISTII DIN CAPITALA !

otelistu14
otelistu14  •  21 Aprilie 2011, 13:02

E piesa cu Otelu sper sa castige campionatu..!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close