FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Noi declarații devastatoare la adresa perlei lui Becali: "Riscă să moară acolo, ca alții, fără caracter și mentalitate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 13:32

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, continuă seria criticilor la adresa mijlocașului Olimpiu Moruțan, jucător care aparține de FCSB și care joacă la echipa lui Costel Enache până la vară.

Itfime a criticat din nou modul în care Moruțan se pregătește și joacă de când a semnat cu FCSB și a declarat că este nemulțumit de prestația din meciul cu Viitorul, 1-2, comparându-l cu Ianis Hagi.

"Moruțan trebuie ajutat să își revină. Dacă nu muncește și nu e atent la fiecare aspect, va pierde. Cred că transferul la FCSB l-a rupt de realitate, l-a ridicat. El zice «Da, da, mă antrenez și alerg». Dar nu mai e muncitor și umil. Are mai mulți bani acum, pentru că probabil i-a dat ceva domnul Becali, și nu mai e la fel.

Am făcut o comparație cu Ianis. Cu FC Botoșani a fost cel mai bun de pe teren. Se vede că a fost muncit în Italia, că a avut viața grea acolo. El e motivat. Moruțan a jucat cu ușurință, pare nici nu dorea să primească mingea. A fost o umbră, un moșneag. Nu e fotbalistul care trebuie să fie. Asta trebuie să-i dea de gândit.

El nu merge să fie titular la FCSB dacă e rezervă la mine. Trebuie să joace fotbal întruna. Dacă nu face asta, mai bine se duce la băi, la Covasna. Fotbalul e pentru duri, să joci cu capul spart, cu nasul spart. Dacă nu face așa, înseamnă că am mizat pe un cal slab.

Eu cred încă foarte, foarte mult în el. Cred că își va reveni, dar trebuie și criticat. Prea a fost ridicat în slăvi, prea crede că e cineva pentru că lumea face poze și îl filmează. Nu are cum să fie vedetă acum. Acum e la FC Botoșani și nu prinde echipa de start.

Dacă vrea să materializeze talentul pe care îl are trebuie să muncească enorm. Dacă nu, punct. Îl dau la FCSB și moare acolo, ca zeci de alți fotbaliști. Ei au probleme la FCSB nu pentru că îi critică domnul Becali, ci pentru că n-au caracter, nu știu să se comporte când au bani mulți și când nu le e foame. N-au mentalitate de învingători", a spus Iftime la Pro X.

Citește și: Critici aspre: "Are 18 ani, are mașină frumoasă și o gagică pe măsură și crede că este buricul pământului"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
127939151042796
Marcello Kazan  •  22 Februarie 2018, 09:40

NU m-ar surprinde ca Moritan sa fie INCA O CACIALMA a fotbalului nostru... Si asta NUMAI datorita LIPSEI DE CARACTER, LIPSEI DE EDUCATIE si in ultima instanta LIPSEI DE CREIER... Pentru ca daca ar avea 'creier' si ochi 'sa vada', ar trebui sa se uite la modul in care MUNCESTE SI SE COMPORTA CEL MAI MARE FOTBALIST DIN TOATE TIMPURILE - LIONEL MESSI... Dar pentru a putea vedea trebuie sa fii in stare sa DESCHIZI OCHII... Ianis are talent dar eventual va deveni MARE FOTBALIST numai datorita CARACTERULUI... Numai daca esti orb nu poti vedea ca pustiul ARE O ALTA EDUCATIE bazata pe MUNCA.

1983525858533835
Mihai Fcsb  •  21 Februarie 2018, 18:09

perfect adevarat un jucator nu este distrus pentru ca este criticat ..daca ai valoare joci si cand esti criticat.

493554747481335
Solomon Neagu  •  21 Februarie 2018, 17:56

Cat de mult adevar ! Bravo domnule !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close