FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi detalii despre prelungirea contractului lui Contra: "Sunt dispus să rămân, chiar dacă mi-e greu"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 21:59

Cosmin Contra, tehnicianul care a revitalizat-o pe Dinamo, a vorbit la Tribuna Zero, de la Europa FM, despre posibilitatea de a-și prelungi contractul cu formația din "Ștefan cel Mare", dezvăluind condițiile în care ar putea rămâne și din sezonul viitor. 

"Dacă vom ajunge la un numitor comun, voi continua alături de Dinamo, chiar dacă mi-e greu fără familie.

Sunt dispus să continui, vom vedea ce se va dori. Ambele părți trebuie să se pună de comun cu anumite aspecte", a declarat Contra.

Contra, trecut de-a lungul carierei de jucător pe la echipe mari din Europa precum AC Milan sau Atletico Madrid, a vorbit și despre subiectul de interes comun din rândul dinamoviștilor din ultima perioadă, și anume șansele ca stadionul să fie modernizat.

"Nu știu dacă se va putea face stadionul fără pistă de atletism, dar e o veste excelentă pentru toți suporterii dinamoviști, dar și pentru antrenori, jucători. Clubul Dinamo merită să aibă un stadion nou.

Contează și transferurile pe care le-am face, dar infrastructura contează și mai mult", a adăugat Cosmin Contra, în cadrul emisiunii Tribuna Zero, de la Europa FM. 

Citește și: Contra i-a setat obiectivul lui Dinamo în play-off: "Vom lupta până în ultimul moment pentru asta, să fie clar" » "Guriță" a identificat problemele echipei din ultimele meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
paulg40
paulg40  •  21 Martie 2017, 02:36

Ce dracu sa continui?Ce obiectiv?Prea multa agitatie pentru nimic.Pai antrenorul este mai valoros ca lotul.

zecs93
zecs93  •  21 Martie 2017, 00:48
Postat de valyomanyd pe 20 Martie 2017, 23:22

Vad ca , continuati pe aceiasi linie...Vorbeste cineva intr-o emisiune dar voi nu faceti un singur articol cu ce a spus, vreo 3-4, sa umpleti paginile...Penibililor !

Pai altfel cum isi justifica maruntu ala care il numesc salariu ???

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Martie 2017, 23:22

Vad ca , continuati pe aceiasi linie...Vorbeste cineva intr-o emisiune dar voi nu faceti un singur articol cu ce a spus, vreo 3-4, sa umpleti paginile...Penibililor !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează