FOTBAL  »  Superliga  »  STADION GHENCEA

Noi detalii despre Stadionul Ghencea » Când încep lucrările și ce capacitate va avea noua arenă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 11:56

Stadionul Ghencea va fi modernizat pentru EURO 2020, când va fi una dintre arenele care va fi folosită pentru antrenamentele naționalelor.

Marius Lăcătuș, director tehnic al echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, a vorbit despre stadionul Ghencea și a oferit primele detalii.

"Din martie, stadionul Steaua va intra în remodernizare. Am văzut proiectul. Va fi aproape un stadion nou. O parte din tribuna oficială se va păstra. Vestiarele vor fi pe partea tribunei oficiale, iar la tribună se vor face magazine și restaurante. Stadionul va avea în jur de 30.000 de locuri", a spus Lăcătuș la TV Digi Sport.

Potrivit primelor informații, modernizarea stadionului Ghencea va costa 45 de milioane de euro.

În același proiect se vor moderniza și stadioanele Dinamo, Giulești și Arcul de Triumf, iar Statul va investi peste 100 de milioane de euro. 

Citește și: Un nou superstadion în București! Lucrările încep la finalul anului și se vor investi 27 de milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1794008804195508
John Done  •  01 Februarie 2017, 19:55

Și o sa vină exact naiba la meciuri! Proiectul CSA a murit înainte de a se naște! Eventual 29500 de soldați duși cu forța și vreo 500 de rătăciți! Nu te poți numi Steaua și să ai "pauză " in activitatea sportivă! Orice om cu ceva în cap și care se tine suporter al Stelei nu are cum accepta Steaua în ligile inferioare!!! Absolut ridicol și inacceptabil! E normal sa nu agreăm derapajele lui Becali, dar sa fim serioși ...cum a ajuns el la echipă? Nu cumva prin Piți talent și susținut de generali? Fără Becali, am senzația ca Steaua era chiar istorie, vezi exemple celebre de la noi. Cred, de asemenea, ca scopul final e distrugerea brandului Steaua, împrăștierea suporterilor, din varii motive. Sunt tare curios cine o sa bage bani la CSA în ideea că va amortiza investiția în nu știu câți ani?!?!

submarina
submarina  •  01 Februarie 2017, 19:25
Postat de Thomas Robert pe 01 Februarie 2017, 13:15

Putin cam maricel pentru o echipa de liga a IV-a

Insa prea mic pentru o detinatoare a CCE si SE:)

stelio
stelio  •  01 Februarie 2017, 14:16

Ma bucur ca din martie incepe reconstructia stadionului Steaua. Din ce s-a anuntat doar oficiala nu va fi demolata ci cosmetizata. Stadion nou. Numai bun pentru FCSB! Cand va fi gata stadionul toti vor fi deja convinsi ca proiectul CSA este IREALIZABIL. Forta FCSB!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează