FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Noi detalii despre ultimul scandal în care a fost implicat Tamaş: "Gabi a ieşit învingător la puncte"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 19:40

De cînd a venit la Steaua, Gabi Tamaş n-a apucat să joace în nici un meci oficial, însă a creat primul scandal la o petrecere organizată de Alexandru Bourceanu.

Fundaşul este cunoscut ca fiind un tip căruia îi sare ţandăra foarte repede, însă Ion Crăciunescu a dezvăluit că Tamaş nu a fost cel care a pornit scandalul, din contră acesta ar fi fost provocat.

"Tamaş a fost provocat, din ce ştiu eu. Fratele lui Bourceanu s-a luat fizic de el. L-a agresat fizic şi Tamaş nu este un tip cu care să te apuci, mai ales dacă este la un pahar de băutură. Din ce am înţeles eu, a ieşit învingător la puncte", a povestit Crăciunescu, la emisiunea "Fotbal Club" de la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
mar1us87
mar1us87  •  25 Februarie 2015, 18:45

Comentariul tău... FRANCIZA ALTERNATIVA   VALORIFICA-TI timpul LIBER si castiga BANI de acasa.Ai nevoie doar de CALCULATOR si timp liber.NU necesita experienta,INSTRUIREA se va face prin 12 cursuri GRATUITE prin email,la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. !Tot mai multi oameni s-au convins de SERIOZITATEA oferita.Contact (“INFO) la adresa de  email [email protected]  

zizu
zizu  •  25 Februarie 2015, 10:33

tamas e calul troian al lui dinamo....misiunea lui e asta: sa bata pe rand toti stelistii! si cu asta va fi dinamo peste fcsb

cainelup
cainelup  •  25 Februarie 2015, 10:25

Se vede ca n-ati inteles nimic din cati purici a reusit asta sa faca prin Cluj. Buna achizitie. Ma uitam si la Luchin ala, ca ii aluneca mingea pe cap din cauza gelului, ca de obicei. Tucudean, acelasi inutil din gura portii.....nimic nou sub soare.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează