FOTBAL  »  Superliga  »  PARIRURI

Noi dezvăluiri despre Șumudică: "Eu am aflat că deține o casă de pariuri"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 11:42

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a fost surprins că a pariat pe mai multe meciuri din Liga 1, fiind citat ieri la Comisia de Disciplină a FRF.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre cazul antrenorului Astrei și spune că a auzit că acesta deține o casă de pariuri.

"Să fim serioși, nu îl va suspenda nimeni pe Șumudică. Din cîte am înțeles, el deține o casă de pariuri. Așa am aflat. Nu este nimic ilegal în a deține o casă de pariuri. Este doar o afacere și un mod de a cîștiga bani.

Și ce are dacă a pariat pe meciuri din Liga 1? Ce legătură are Astra cu alte partide? Nu știu dacă oameni importanți din fotbalul din România sau fotbaliști pariază. Dacă cineva din echipa mea (n.r. FC Voluntari) pariază, îl mănînc. O să mă duc acum să îi întreb", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Citește și: Șumudică face gura mică » Antrenorul Astrei nu s-a prezentat la Comisia de Disciplină: ”Nu am ce să comentez”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
capitza1967
capitza1967  •  12 Februarie 2016, 10:49

In cazul cand se adevereste acuzatia , Sumudica va fi suspendat !

vasglo
vasglo  •  11 Februarie 2016, 18:56

Ce faci, Nea Mitica? ***-:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  11 Februarie 2016, 18:22
Postat de 201. pe 11 Februarie 2016, 15:49

Dar cand acelasi Jiji alerga cu banii prin Bucuresti dupa autocarul alora de la Bistrita si s-a dus fluturand teancul de bani cand luau masa ce mai e?Sau ai avut televizorul ars atunci,toate posturile tv au dat asta la stirile sportive.

pai da inteligentule, unde mai pui ca alerga chiar cu presa dupa el, Jiji incerca si oferea jucatorilor de la Bistrita prime de joc pentru asi apara corect sansele in disputa cu Rapidul https://www.youtube.com/watch?v=U2xN3YFTytc

Vezi toate comentariile (44)
Comentează