FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi griji la Steaua » Încă trei plecări după returul cu Stromsgodset! :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 12:15

Steaua suferă noi pierderi după returul cu Stromsgodset, urmînd să se despartă de trei oameni-cheie din cadrul echipei. Campioana României va rămîne fără echipa medicală!
Doctorul Radu Paligora, asistentul acestuia, Iulian Mircea, dar şi Horea Codorean, preparator fizic, care se ocupa de readucerea la parametrii fizici optimi a jucătorilor accidentaţi, vor ajunge la Al-Hilal, unde antrenor e Laurenţiu Reghecampf. Fostul antrenor din Ghencea i-a convins pe şefii grupării din Arabia Saudită să-i aducă şi pe cei 3, după ce deja i-a luat pe Thomas Neubert, Toni Petrea, Cristian Ţermure, Florin Tene şi kinetoterapeutul Ovidiu Kurti.

În locul lui Radu Paligora va fi adus un medic recomandat de Ionuţ Codorean, fost doctor al Stelei la începutul anilor 2000, care lucrează la Spitalul Militar şi care opera în ultima vreme toţi jucătorii Stelei ce necesitau intervenţie chirurgicală. Dr. Paligora se afla în Ghencea de mai bine de 10 ani!

Pe banca Stelei vor mai rămîne doar Costel Gâlcă, alături de cei doi ”secunzi”, Dorin Uzunea, Nicolae Dică şi Laurenţiu Roşu, plus preparatorul fizic spaniol Julian Jimenez. Din staff-ul pe care Reghecampf l-a avut timp de doi ani în Ghencea mai rămîn doar masorii Cătălin Fandel, Constantin Moroiu şi Sorin Cristof, alături de team managerul Marius Ianuli.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
khal_37
khal_37  •  23 Iulie 2014, 19:22
Postat de solomon_i pe 23 Iulie 2014, 18:41

Da si cam atat despre atasamentul lui Reghe fata de Steaua. Probabil ca in acest moment isi doreste mai mult ca oricine, chiar mai mult decat prietenii nostri dinmovistii, de pilda, ca Steaua sa rateze Europa fara el. Iar succesorul lui, Galca, sa rateze, sa-si "rupa" gatul...!

ardelene...avem noi meteahna asta, sa fim tendentiosi. De unde si pana unde aia juns tu la concluzia asta despre Reghecamf?

solomon_i
solomon_i  •  23 Iulie 2014, 18:41

Da si cam atat despre atasamentul lui Reghe fata de Steaua. Probabil ca in acest moment isi doreste mai mult ca oricine, chiar mai mult decat prietenii nostri dinmovistii, de pilda, ca Steaua sa rateze Europa fara el. Iar succesorul lui, Galca, sa rateze, sa-si "rupa" gatul...!

ayrton20092009
ayrton20092009  •  23 Iulie 2014, 16:35
Postat de lucianostelistu pe 23 Iulie 2014, 16:34

si asa usor dupa cacatii de la dinamo , rapid , poate moare si STELUTA...... GIGI BECALI CHIAR A LUAT MANA DUPA STEAUA PACAT...... " VREAU NUMAI BANI".... SI OLAROIU A VRUT STEAU .......

Poate scapa lumea si de un gunoi ca tine...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează