FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUŢII

Noi informaţii despre viitorul lui Giedrius Arlauskis » Portarul a fost urmărit la meciul cu Elveţia

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 21:51

Gierius Arlauskis a fost titular în meciul Lituaniei din Elveţia, pierdut de echipa sa, 0-4. Unul dintre goluri a fost luat după o mare gafă a portarului Stelei, care a respins o minge în propria poartă. 

Chiar şi aşa, impresarul jucătorului, Leonid Istrati, spune că oamenii care l-au urmărit pe lituanian au plecat mulţumiţi de la stadion.

“Am discutat după meci cu Arla. El era extrem de afectat că a primit patru goluri, dar i-am explicat că italienii care l-au urmărit din tribune au plecat mulţumiţi de la acest joc.

La pauză scorul a fost de 0-0, dar dacă nu era Arla în poartă să ştiţi că trebuia să fie 20-0 pentru Elveţia. A avut o apărare slabă în faţa lui şi a făcut minuni în prima repriză.

În a doua a apărat cît a putut de bine. dar cînd vezi că elevţienii vin peste tine ce poţi să mai faci? Este adevărat că a greşit la unul dintre goluri, dar după meci cei doi italieni mi-au spus să îi transmit lui Arla că totul e ok şi că au văzut şi ei cum au stat lucrurile.

Domnul Argăseală ştie care este poziţia noastră cu privire la prelungirea contractului. Însă vom mai discuta o dată la Bucureşti după meciul cu Dinamo Kiev, cînd Arla va fi urmărit din nou de către cei doi trimişi din Italia. În decembrie se va cunoaşte clar care este răspunsul final al lui Arlauskis”, a spus Istrati conform Fanatik.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dlq1
dlq1  •  18 Noiembrie 2014, 19:54

Toti sunt varza si de aia ne-au batut la Kiev. Nu stiu daca vom face fata in continuare, ca s-a vazut ca nu au putut mai mult in Portugalia. Singura echipa careia portughezii i-au luat un punct am fost noi ! Deci...

dlq1
dlq1  •  18 Noiembrie 2014, 19:51
Postat de bdgeorge pe 17 Noiembrie 2014, 22:20

Felgueiras si asa CFuRa se desfiinteaza..iar asta e vrajeala de impresar ...am vazut toti meciul asta cu 20-0 e sa-i mai creasca cota..nu pleaca nicaieri nu poate sa prinda un contract mai bun decat la Steaua..Si-a bagat mingea in poarta la 0-0 cu o interventie de tot rasul...pana atunci se aparasera exact de fapt el ia ingropat..la 1-0 au trebuit sa se desfaca si iau facut elvetienii varza

Corect !!

daniels7714
daniels7714  •  18 Noiembrie 2014, 07:06

astea nu sunt informatii despre viitorul lui Arlauskis , ci despre prezentul lui ... se vede ca stirea a avut un impact fenomenal ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează