FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noi înțepături pe axa CFR Cluj - FCSB: "Steliștii au o frustrare pe care eu o înțeleg"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 22:24

Iuliu Mureșan, președintele liderului CFR Cluj, a lansat o ironie la adresa FCSB-ului, urmăritoarea din clasament și principala contracandidată la titlu. 

"Echipele care nu reușesc să țină pasul cu noi și au rămas în urmă, deși au făcut investiții mai mari decât noi, au o frustrare pe care eu o înțeleg", a declarat Iuliu Mureșan, la Știrile TVR. 

La sfârșitul turului, CFR Cluj e lider, cu 32 de puncte, având un avans de patru puncte față de FCSB, care e pe locul doi. 

Președintele "feroviarilor" a negat vehement și implicarea echipei sale în jocurile de culise invocate în repetate rânduri de oficialii FCSB-ului. 

"E exclus, se vorbesc prostii cu arbitrajele. Noi nu am făcut niciodată așa ceva", a adăugat Mureșan.

"Îmi doresc să ne distanțăm la încă puncte în retur, să terminăm campionatul cu opt puncte avans" Iuliu Mureșan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  13 Octombrie 2017, 15:10

Domnule Muresan nu mai luati in seama cuplul comico fantezist gg si mm ! La ei e valabila vorba aia cu "Hotul striga hotii"! Adica tocmai gg vorbeste,el care il are la comisie pe Deaconu,fostul lui salariat!Oare a uitat gg, cand a afirmat la tv ca l-a mituit pe Balaj cu 5000 de dolari si apoi a fost dat in judecata pentru calomnie?Poate i-a jucat memoria feste si i-a incurcat, la cati le-a dat el...

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Octombrie 2017, 07:44

Are dreptate dr .Muresan. Becali cheltuie o gramada de bani pentru a-si distruge concurenta. Luandu-le jucatorii.Si nu reuseste.Acum a lansat chestiunea cu atacantul acela de la Dinamo. Mai inainte cu Gnhoere , Alibec , etc .Nu cred ca vede cu ochi buni evolutia lui Deac ,care l-a refuzat .

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Octombrie 2017, 07:42

A "lansat " ironii ,dar nu a jignit pe nimeni.Ce a facut in cazul valiza ? Ce personalitate e Teia Sponte asta ? Parca am auzit despre el .In legatura cu Simona Halep. Incurcate sunt caile Domnului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează