FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - JUVENTUS BUCUREȘTI 2-0

Noi înțepături pe axa FCSB - CFR Cluj: "Aș fi putut spune că e un meci aranjat"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 21:32

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a lansat un nou atac subtil la adresa contracandidatei la titlu CFR Cluj.

"Dacă n-am ști că Juventus București nu este o echipă modestă, deși Păun (n.r. - jucător al CFR-ului) a spus că este foarte bună, aș fi putut spune că e un meci aranjat.

Când vezi acel luft de la 14 metri, acel penalty, care nu avea nicio noimă acolo, a intrat pur și simplu în om, nu a urmărit mingea, nu a urmărit nimic... Dar probabil că asta este valoarea lor", a declarat Duckadam, la TV Digi Sport.

CFR a învins-o astăzi pe Juventus București, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din Liga 1. Clujenii au primit din nou penalty, al șaselea al sezonului, lucru de care oficialii steliști au fost nemulțumiți în ultima vreme. Citește aici cronica partidei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1610711385807044
Misu Mihai  •  02 Octombrie 2017, 10:36

Mai trebuia acordat un 11 metrii CFR-ului. Rusine Dukadam, ai devenit si tu un manipulator slugarnicule...!

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Octombrie 2017, 09:49

Tupeu nemarginit ,marca GSP-Steaua(sau cum vreti sa-i spuneti!)

tihi
tihi  •  02 Octombrie 2017, 09:48

Domnule Ducadam,ca un aradean bun,de ce admiteti scene xenofobe si antimaghiare pe terenurile de fotbal??? De ce nu ridicati cuvantul impotriva acestor comportamente nesportive?? Comentati lucruri marunte din tabara CFR,si nu observati, cu o asmenea atitudine nu aveti ce cauta in EUROPA! Ce ati zice,daca SEPSI OSK ar anunta forurile internationala privind xenofobia,sovinismul parcaticat de echipa D-voastra(suporterii facand parte din familia FCSB ! ) si ar cere excluderea echipei din competitiile internationale.Vad ca va identificati cu banerul aparut la Brasov la meciul cu SEPSI OSK impreuna cu finantatorul echipei,cu puscariasul ,cu antrenorul...deoarece nu v-ati delimitat de aceasta atitudine.RUSINE SA VA FIE!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează