FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi ordine din lojă » Becali se bagă peste Reghecampf în alcătuirea echipei: "Eu sunt stăpânul! Nu decizi tu"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 18:14

Gigi Becali a fost nemulțumit de egalul Stelei cu Dinamo, 1-1, și a decis ca echipa să se concentreze doar pe câștigarea campionatului.

Steaua va juca miercuri cu Astra, în returul Cupei Ligii, iar patronul roș-albaștrilor îi ordonă lui Reghecampf să bage rezervele, pentru a-i odihni pe titulari, pentru meciul de sâmbătă, tot cu Astra, care poate decide campioana.

" Cupa Ligii trece în planul 7, chiar în planul 25. Dintre titulari, niciunul nu va juca miercuri! Vor evolua doar rezervele. Ele trebuie să demonstreze că merită să joace la Steaua.

Asta este strategia mea. Nu impune Becali nimic. Este ceva normal să primești ordine de la stăpân. Nu poți tu să decizi ce vrea clubul. Echipa vrea titlul și calificarea în Liga Campionilor", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Echipa probabilă a Stelei: Cojocaru - Râpă, Papp, Carp, Toșca - Filip, Muniru - Enache, Gebhart, Chipciu - Marica

Meciul Astra - Steaua se va juca miercuri, de la 18:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur campioana României s-a impus cu 1-0. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (119)
fibra
fibra  •  12 Aprilie 2016, 09:13

Nici titlul,nici calificare in UCL,acestea vor fi "realizarile Ciobanului. Ba chiar nici Cupa Romaniei si nici Cupa Ligii,ca sa fie anul perfect,dupa sufletul penalului.

752745414837202
Sorin Popovici  •  12 Aprilie 2016, 08:49

Nu sunt rautacios, dar era liniste cand Becali era la Beciul Domnesc!!!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  12 Aprilie 2016, 08:26

Enache, Gebhart, Chipciu, Marica...mainile moarte ce care Steaua se incapataneaza sa evolueze ! Gigisme !

Vezi toate comentariile (119)
Comentează