FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Noi probleme financiare la Astra » Giurgiuvenii au ratat un jucător dorit de Șumudică

FOTO: Stefan Constantin
FOTO: Stefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 19:41

Chiar dacă a câștigat campionatul, Astra are în continuare probleme financiare.

Marius Șumudică, antrenorul echipei, a spus că are de primit bani de la conducere și că Astra a ratat transferul lui Nicolas Gorobsov.

"Mai am de primit bani. Am căzut la un acord și voi primi salariile restante din banii de la televiziuni.

Transferul lui Gorobsov a căzut. El are ceva oferte din străinătate, care sunt mai bune din punct de vedere financiar. În afară de Silviu Balaure, nu am mai transferat pe nimeni. Nici de plecat nu a plecat nimeni. Nu știu ce se va întâmpla la echipă. Voi discuta cu cei din conducere săptămâna viitoare", a spus Șumudică la DigiSport.

Gorobsov, 26 de ani, va pleca de la ASA Tg. Mureș în vară, după ce i se va termina contractul.

Citește și: Nu se poate abține! Șumudică surprins azi de reporterii GSP, în timp ce paria: "Am luat 580 lei! Erau bani pe jos, să moară mama!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
427951077389201
Mihai Tanase  •  25 Mai 2016, 08:11

De ce vreti sa indulciti situatia de la Astra ?Sumi a zis ca n-a primit salariul de trei luni , ca nu s-a platit nimic si ca au facut o intelegere (adica i-au fortat pe jucatori )sa si primeasca banii din drepturile TV.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează