FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Noi probleme la CFR Cluj » Salariile nu mai intră de luni întregi, iar instanţa îi obligă să plătească 600.000 de euro!

Ciprian Deac evoluează în acest moment tot la CFR Cluj, după ce aventura sa în Germania a fost una dezamăgitoare
Ciprian Deac evoluează în acest moment tot la CFR Cluj, după ce aventura sa în Germania a fost una dezamăgitoare

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:31

Tribunalul Comercial le-a dat astăzi o nouă veste proastă celor de la CFR Cluj. Aflaţi în colaps financiar, ardelenii au pierdut procesul pe care îl aveau cu Luceafărul 2000 Dej şi sînt obligaţi să plătească aproape 600.000 de euro, anunţă clujust.ro.Suma reprezintă procentul pe care "feroviarii" ar fi trebuit să îl achite celor de la Unirea din transferul lui Ciprian Deac la Schalke. În 2010, CFR a încasat 2,5 milioane de euro de la nemţi. Au virat 125.000 cluburilor care au contribuit la formarea jucătorului, însă au ignorat procentul de 25% deţinut de Luceafărul.

Clubul din Dej şi-a cerut dreptul în justiţie, conform unui contract semnat în 2006, asta deşi a fost nevoit să plătească taxa judiciară, 28.000 de lei, în şase rate! Clujenii au susţinut că în acordul semnat nu este menţionat tipul de transfer, iar Deac a fost împrumutat în 2008 la Oţelul, motiv pentru care Luceafărul n-ar trebui să primească nimic.

Instanţa a admis însă cererea şi o obligă pe CFR Cluj să plătească 593.750 de euro, plus dobînda legală pînă la efectuarea plăţii. Sentinţa mai poate fi atacată de echipa din Gruia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Decembrie 2014, 20:37

Deac n-a facut nimic in Germania.CFr l-a promovat ,l-a vandut acolo n-a confirmat ,s-a intors dar nu la CFR !!!!!(f important) ,daca iarasi repeta isprva ava fi un jucator terminat.CFr a promovat jucatori anonimi in toata Europa.S-au trezit cei din diej(-dinb diej esti mah ,da din diej)sa pretinda sute de mii de euro. Nu era destul necazul CFr-ului (pe locul doi in LIga 1) ca au mai venit si cei din diej. Azi maine nu mai ramane nimica din liga1.

daniaania
daniaania  •  07 Decembrie 2014, 15:56

O sa le plateasca nu va agitati asa , toate cluburile au datorii..relax..

vpopa2014
vpopa2014  •  05 Decembrie 2014, 07:25

Oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber). Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul “Info” la adresa de email: [email protected] tău...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează