FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Noi probleme pentru Adrian Mutu » ”Briliantul” are conturile blocate de ANAF!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 20:55

Revenirea în Liga 1 îl poate costa scump pe Adrian Mutu. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală ( ANAF) vrea să îl execute silit pe fostul jucător al Petrolului.
Conform sportnews.ro, ”Briliantul” e acuzat pentru neplata unor taxe şi impozite în perioada pe care a petrecut-o la Petrolul, unde a avut un salariu lunar de 15.000 de euro. Mutu a formulat deja o contestaţie la executarea silită, care s-a judecat azi. Judecătoria Sectorului 2 din Bucureşti a decis să acorde un nou termen, pentru luna februarie, în dosarul lui Adrian Mutu, pentru un viciu de procedură! Acesta va rămîne, cel puţin pînă luna viitoare, cu conturile poprite de ANAF!

Mutu se află în litigiu şi cu fostul său club, Petrolul, pentru o sumă ce se ridică în jurul a 15.000 de euro. Speţa se judecă la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF. Comisia a amînat pe 10 decembrie decizia şi a anunţat că va rejudeca pe 28 ianuarie acest caz.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  20 Ianuarie 2015, 01:55
Postat de kr1m pe 19 Ianuarie 2015, 22:02

De cand s-a lasat Hagi de fotbal, Romania nu a avut vreun jucator mai bun ca Mutu. Nu trebuie sa jignim un om pentru viata din afara terenului pe care a dus-o in anumite momente. A gresit uneori si a platit pentru asta.

Respect, ai sintetizat perfect!

bdgeorge
bdgeorge  •  19 Ianuarie 2015, 23:50
Postat de unico_biancorossi pe 19 Ianuarie 2015, 21:19

sa fie sanatos, sa poata plati impozitele si taxele. la fel ii doresc si lui gabi tamas, dator fiscului francez cu circa 700.000 de euro. exact motivul pentru care tocmai a semnat un nou contract banos. (el a avut bulan, inca mai poate pacali pe unii sau altii, mutulake... pauza).

Tamas nu stie cum sa plateasca mai repede datotia la fiscul francez!!! il doare in piula de datoria aia ..ce pot sa-i faca sa ii ia caii de la bicicleta..si nu mai vb ca el are contractul cu Auxerre pe net asa ca in cazul lui clubul are de platit nu Gabi..dar si asa ce sa faca fiscul francez decat sa treaca la pierderi..El Tamas in cel mai rau caz nu mai calca vreo 10 ani prin Franta pana la prescriere..

kr1m
kr1m  •  19 Ianuarie 2015, 22:02

De cand s-a lasat Hagi de fotbal, Romania nu a avut vreun jucator mai bun ca Mutu. Nu trebuie sa jignim un om pentru viata din afara terenului pe care a dus-o in anumite momente. A gresit uneori si a platit pentru asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close