FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCHISOARE

Noi probleme pentru Borcea » Vorbea de pe cartelele altor deținuți și avea două aparate de fitness

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 19:05

Procurorii constănţeni au început o anchetă penală la Penitenciarul Poarta Albă după un control făcut de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) în urma căruia s-au găsit mai multe nereguli legate de modul în care este tratat Cristian Borcea în detenţie.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Avocatul Poporului, în urma anchetei interne făcute de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) s-a descoperit că deţinutul Cristian Borcea a dat telefoane în timpul în care, teoretic, se afla la muncă în cadrul unităţii de deţinere sau în timp ce se făcea apelul deţinuţilor în penitenciar. De asemenea, alte telefoane au fost date de Borcea după ora de stingere, dar şi de pe cartela unui alt deţinut, anunță News.ro.

În urma verificărilor făcute la Penitenciarul Poarta Albă s-a mai descoperit şi că, de multe ori, Borcea era scos de 2-3 ori pe zi în sectorul de vizite ca să se întâlnească cu avocaţii şi a primit de la apărători pachete care nu au fost înregistrate în fişa de vizită. În plus, el ar fi primit vizite, duminica, şi după ora 16.00, în condiţiile în care, programul era doar până la ora 14.30.

Raportul făcut în urma verificărilor legate de felul în care a fost tratat Cristian Borcea în pernitenciar arată şi că acesta ar fi primit două aparate de fitness, o bicicletă şi o bandă de alergare, care au fost introduse în penitenciar fără să fie înregistrate.

În timpul controlului a fost găsit unul dintre aparate, bicicleta de fitness care îi aparţinea lui Borcea şi pe care o foloseau şi ceilalţi deţinuţi, însă nu şi banda de alergare.

Cristian Borcea a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor în 4 martie 2014 și a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare

Situația condamnaților din "Dosarul Transferurilor"

NUME CONDAMNARE CâND POATE IEȘI
Cristian Borcea 6 ani şi 4 luni vara/toamna lui 2017
Ioan Becali 6 ani şi 4 luni martie 2016
Victor Becali 4 ani şi 8 luni iulie 2016
George Copos 3 ani şi 8 luni eliberat pe 7 aprilie 2015
Mihai Stoica  3 ani şi 6 luni eliberat pe 15 februarie 2016
Jean Pădureanu 3 ani şi 4 luni eliberat pe 18 iunie 2015
Gigi Neţoiu 3 ani şi 4 luni eliberat pe 23 decembrie 2015
Gică Popescu 3 ani, o lună şi 10 zile eliberat pe 4 noiembrie 2015

*Cei 8 au intrat după gratii pe 4 martie 2014. Persoanele care au numele îngroșate sunt cele care au fost eliberate între timp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Martie 2016, 14:20

ASTA CAND VA IESI SUTA IN MIE,VA FURA IAR,CA ASTA E INVATAT SA FACA

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Martie 2016, 00:37
Postat de duta_dd pe 24 Martie 2016, 22:12

acolo sper sa putrezeasca si sa-l traga si pe nash-su inapoi ca merita cu varf si indesat!

Ba demogogu !! Ba ? Asta si-a luat-o cu virf si indesat . Mai bine te-ai uita la justitia lui Basexu !! Media a fost de doi ani . O sa iasa dupa un an iar toti impreuna la un loc trebuie sa dea innapoi statului roman numai 10 milioane desi au furat sute !

dtdr
dtdr  •  25 Martie 2016, 00:27

Justitia la Romanika este o CACIALMA ! Ala care fura o gaina are parte de o detentie " EXEMPLARA " , fara facilitati ( conform regulamentului), iar BORFASII CU MILIOANE FURATE, SUNT CA LA PENSION !! APOI SA NU FURI ?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează