FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi probleme pentru Gigi Becali » Patronul Stelei este acuzat că a spălat bani la echipă: "Am primit adresă de la DNA"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 09:35

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat că are probleme cu DNA, după ce a dat un comision impresarului lui Claudiu Keșeru.

Becali i-a dat un comision de 140.000 de euro impresarului lui Keșeru, Jeremy Bouhy, când atacantul român a plecat la Steaua. Astfel, procurorii îl suspectează pe Becali de spălare de bani.

"I-am dat un comision de 140.000 de euro impresarului și am primit adresa de la DNA pentru spălare de bani. Nu mai dau niciodată bani impresarilor. Să își ia bani de la jucători dacă vor" Gigi Becali, potrivit ziare.com

După ce a ieșit din închisoare, Becali a mai fost acuzat de declarație mincinoasă în dosarul deschis pe numele lui Puiu Popoviciu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
sexilian
sexilian  •  07 Iunie 2016, 06:32

asa o fi?

zizu
zizu  •  06 Iunie 2016, 19:25
Postat de zizu pe 06 Iunie 2016, 19:18

si mai lasati naibii expresiile gen mm cu inventari de expresii,de folosiri de ...cuvinte pompoase gen frustrat...care sunt ca nuca in perete in acest context! adica toti care nu sunt de acord cu voi sunt frustrati? sau frustrati sunteti voi ca nu toti sunt asa de limitati in gandire ca voi?

furat....asta e cuvantul? e obscen? e jignitor? asta a facut ptr asta a fost inchis...iar moderati tot cand e vorba de infractorii de la fcsb..?

1745flo
1745flo  •  06 Iunie 2016, 19:25
Postat de vasglo pe 06 Iunie 2016, 16:29

Draga Zuzu, vad ca esti pornit si "informat"! Poti sa ne zici si noua ce, cand si cum Becali si MM "au furat din avutul public...din buzunarul meu al tau...al tuturor romanilor si nu au dat nimic inapoi"??.....-:)

Mai sunteti multi dintr-astia care tot mai credeti ca jiji a facut sute de milioane de euro din munca cinstita? Sau din afaceri curate, sau ca a produs ceva in viata lui? El este un infractor dovedit si in orice tara civilizata, justitia si statul l-ar fi lasat doar in chiloti!Ori sunteti exagerat de naivi, ori doar niste bieti aplaudaci iubitori de... incultura!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează