FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Noi promisiuni din partea conducătorilor unui club din Liga 1, după ce jucătorii au amenințat cu greva: "Într-o săptămână vor primi banii"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 17:48

Radu Birlică, vicepreședintele lui ACS Poli Timișoara, anunță că jucătorii își vor primi o parte din salariile restante într-o săptămână, după o discuție purtată azi cu fotbaliștii.

În decursul zilei de sâmbătă au existat speculații că jucătorii nu doresc să intre în cantonament înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș, însă oficialul susține că nu s-a pus problema de așa ceva.

"Conducerea e alături de jucători și îi înțelege. Am avut o discuție de o oră cu jucătorii. Au înțeles situația. Nu s-a pus problema ca ei să nu intre pe teren sau în cantonament, nu știu de unde au apărut astea. Ei sunt profesioniști… Nu e vorba de a răbda, toate cluburile au probleme financiare", a spus Radu Birlică.

Antrenamentul susținut sâmbătă a început cu o jumătate de oră mai târziu și s-a încheiat cu o jumătate de oră mai devreme, iar fotbaliștii au intrat în cantonament în această seară.

ACS Poli Timișoara joacă luni pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 18:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  03 Decembrie 2017, 21:25

Dupa cum au jucat cu Mogosoaia nu merita nici un ban!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează