FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA

Primele explicații » De ce Astra s-a prezentat cu Viitorul fără 3 fotbaliști importanți

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 20:08

Marius Șumudică a declarat ieri că Astra n-a încercat nicio negociere în ceea ce privește prelungirea contractului actualului antrenor al giurgiuvenilor, însă Dani Coman, președintele clubului, îl contrazice. 

"În fotbal e posibil orice, dar la cum îl cunosc eu pe Șumi nu cred că se pune problema să antreneze FCSB. Știu că vrea să antreneze în străinătate. Sunt convins că va avea oferte foarte bune atât din străinătate, cât și din România.

Și noi ne-am dori să rămână la noi, dar suntem conștienți că din punct de vedere financiar va găsi o ofertă mai bună. Nu am discutat cu niciun antrenor în afara lui. În momentul în care vom finaliza cu Șumi și nu va rămâne, atunci ne vom gândi la o altă variantă", a declarat Dani Coman la TV Dolce Sport.

Dani Coman a vorbit și despre motivele care l-au împins pe Șumudică să nu-i introducă în această seară în lot pentru meciul cu Viitorul pe Filipe Teixeira, Junior Morais și Claudiu Belu.

"Teixeira are o problemă medicală, Junior Morais și Belu sunt accidentați", a adăugat Dani Coman.

Vezi AICI meciul liveTEXT dintre Viitorul și Astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
buranu
buranu  •  30 Aprilie 2017, 08:32

Nu ma deranjeaza ca i-a menajat,ma doare ca un conducator din fotbal are exprimarea :"unul are o problema medicala si 2 sunt accidentati".Mama ei de romana,este acelasi lucru.Dar ce ne mai mira in tara asta?

ovasim
ovasim  •  29 Aprilie 2017, 23:09
Postat de balauru48 pe 29 Aprilie 2017, 21:26

Asa, si? Omul se tine de cuvant.

Asa si?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Aprilie 2017, 21:54

singura data cand ninel se tine de cuvant,menajeaza pt meciul urmator cu steaua acest ninel,in rest a zis de n ori ca pleaca si nu a facut o !astra chiar nu joaca nimic,in sensul ca nu is doreste,si se pare ca ninel se tine de cuvant,fac orice sa incurc steaua,6 pct viitorului si joc la rupere cu steaua etapa urmatoare,sa va uitati sa vedeti ce vor juca atunci !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează