FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-2

Note GSP » Cei doi fotbaliști care au impresionat în CSU Craiova - Dinamo 2-2 + repetenții partidei

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 09:00

CSU Craiova și Dinamo au oferit sâmbătă seara unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale actualei ediții din Liga 1. Cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2, oltenii revenind după ce au fost conduși cu 0-2.

CSU Craiova a revenit de la 0-2 și a obținut un punct nesperat, ajutată și de oamenii ofensivi ai echipei, care au fost în formă maximă.

Andrei Burlacu, autor al unui gol și al unei pase de gol, a fost notat cu opt, în timp ce Băluță, Gustavo și Mateiu au primit nota șapte.

Zlatinski, eliminat după o intrare urâtă la Costache, a primit cea mai mică notă din echipa oltenilor, fiind notat cu patru.

De partea cealaltă, portughezul Salomao a fost cel mai bun om al echipei lui Contra, primind nota opt. Mult mai activ decât în meciul pierdut cu Timișoara, 1-2, mijlocașul a reușit un gol și o superbă pasă de gol pentru Rivaldinho.

Alți evidențiați ai echipei dinamoviste au fost Penedo, care a avut numeroase intervenții salvatoare, căpitanul Paul Anton, dar și Rivaldinho, marcatorul primului gol al lui Dinamo, și el revenit după o serie de evoluții modeste. Toți trei au primit nota 7.

La polul opus, Costache a primit cea mai mică notă din echipă. La fel ca Zlatinski, dinamovistul a fost eliminat pentru o intrare extrem de dură asupra lui Gustavo, Gazeta notându-l cu patru.

 

 11

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Dinamo 2-2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  19 Septembrie 2017, 12:05

Eu am vazut cum in campionatul nostru becalist nu se da cea mai clara lovitura de la 11m din ultimele 20 acordate si vazute de mine, doar pentru ca era in minutele de prelungire si era impotriva lui Dinamo. Cand n-ai arbitri de valoare n-o sa ai nici fotbal. 11 clar, eliminare pentru Dinamo si probabil gol si Craiova batea pe merit. In rest e can can si multa vorbaraie. Meciul in sine s-a remarcat doar prin 4 goluri frumoase pentru tara noastra din care tin sa remarc golul de finete al lui Baluta care, dupa parerea mea, a lovit mingea exact ca Ilie Dumitrescu in meciul cu Argentina din America. Iar de la Ilie incoace, n-am mai vazut niciun roman care sa inscrie cu atata eleganta. In rest ca peste tot pe la noi: executii defectuoase, pase aiurea, faulturi de liga a V-a, lipsa totala de imaginatie, mai ales in faza finala de atac. Din pacate, vom asista din nou la un campionat disputat de doua echipe: CFR si FCSB. Craiova este mult peste Dinamo si peste restul echipelor din campionat dar nu cred ca va avea forta necesara sa se bata la titlu. Poate doar dupa cateva transferuri adevarate si dupa ce vor incepe sa joace pe noul lor stadion.

100002473541087
Danut Ognean  •  17 Septembrie 2017, 19:22

arbitrul gigist si-a facut din nou datoria! rusineeee arbitrajului gigist romanesc

orlick
orlick  •  17 Septembrie 2017, 14:38

Oltenii au fost cu cel putin o clasa peste caini, asa ca nu inteleg cum pot primi cam aceleasi note. Un singur dinamovist merita nota noua: Coltescu (daca "uita" sa-l elimine pe Costache, primea zece). Penedo a fost de 8, iar restul pamant de flori. Cum poti sa dai nota mare doar pentru o faza pe mecie (vezi cazul lui Rivaldinho)? De ce sa ii dai nota mica lui Zlatinsky, in conditiile in care a fost eliminat pe nederept?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează